Kuvaus

Provided an expert interview for an online article on Desert locust invasion and food security in East Africa.

Aihe

Desert locust invasion and food security in East Africa. Population biology, feeding habits, climate change impacts on the locust invasion.

Aikajakso29 huhtikuuta 2020

Käsittely mediassa

Käsittely mediassa

• NimiAavikkokulkusirkka on ”eloonjäämisen mestari”, jonka parvet voivat syödä päivässä 35 000 ihmisen ruuat
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaMaailma.net
    MediatyyppiVerkko
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä29/04/2020
    KuvausKoronavirus uhkaa lisätä nälkäisten määrää maailmassa, mutta etenkin Itä-Afrikan maissa pelätään nyt toista vitsausta: aavikkokulkusirkkoja, jotka ovat kurittaneet aluetta vuodenvaihteesta lähtien. Jos ne pääsevät kasvavan viljan kimppuun nyt, nälkäisten määrä voi kasvaa miljoonilla.
    Tuottaja / kirjoittajaTeija Laakso
    URL-osoitehttps://www.maailma.net/uutiset/aavikkokulkusirkka-on-eloonjaamisen-mestari-joka-voi-syoda-paivassa-35-000-ihmisen-ruuat
    HenkilötTino Johansson