Lehdistö/media

Aikajakso20 lokakuuta 2020

Käsittely mediassa

Käsittely mediassa

• NimiJoogaopettajat vastustavat alalle tulleita salaliittoteorioita – Pelkona on, että joogasaleilla vähäteltäisiin koronaohjeiden tarpeellisuutta: “Kyse on asiakasturvallisuudesta”
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaYle Kulttuuricocktail
    MediatyyppiVerkko
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä20/10/2020
    KuvausSuomessa ja Yhdysvalloissa varoitellaan joogaharrastajia hyvinvointialalle pesiytyneistä salaliittoteorioista. Suomessa työskentelevien joogaopettajien vetoomuksen mukaan piireissä on tänä syksynä levitetty kulttimaisia salaliittoteorioita. Nimetön joogaharrastaja sanoo, että tunnilla on puhuttu rokotteista ja maskeista vastustavaan sävyyn. Koulun omistaja kiistää asian.
    Tuottaja / kirjoittajaHannes Nissinen
    URL-osoitehttps://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/10/20/joogaopettajat-vastustavat-alalle-tulleita-salaliittoteorioita-pelkona-on-etta
    HenkilötNiko Johannes Pyrhönen