Joogaopettajat vastustavat alalle tulleita salaliittoteorioita – Pelkona on, että joogasaleilla vähäteltäisiin koronaohjeiden tarpeellisuutta: “Kyse on asiakasturvallisuudesta”

Lehdistö/media

Kuvaus

Suomessa ja Yhdysvalloissa varoitellaan joogaharrastajia hyvinvointialalle pesiytyneistä salaliittoteorioista. Suomessa työskentelevien joogaopettajien vetoomuksen mukaan piireissä on tänä syksynä levitetty kulttimaisia salaliittoteorioita. Nimetön joogaharrastaja sanoo, että tunnilla on puhuttu rokotteista ja maskeista vastustavaan sävyyn. Koulun omistaja kiistää asian.

Aikajakso20 lokakuuta 2020

Käsittely mediassa

1

Käsittely mediassa

 • NimiJoogaopettajat vastustavat alalle tulleita salaliittoteorioita – Pelkona on, että joogasaleilla vähäteltäisiin koronaohjeiden tarpeellisuutta: “Kyse on asiakasturvallisuudesta”
  Tunnustuksen arvoKansallinen
  Medianimi / kanavaYle Kulttuuricocktail
  MediatyyppiVerkko
  MaaSuomi
  Julkaisupäivämäärä20/10/2020
  KuvausSuomessa ja Yhdysvalloissa varoitellaan joogaharrastajia hyvinvointialalle pesiytyneistä salaliittoteorioista. Suomessa työskentelevien joogaopettajien vetoomuksen mukaan piireissä on tänä syksynä levitetty kulttimaisia salaliittoteorioita. Nimetön joogaharrastaja sanoo, että tunnilla on puhuttu rokotteista ja maskeista vastustavaan sävyyn. Koulun omistaja kiistää asian.
  Tuottaja / kirjoittajaHannes Nissinen
  URL-osoitehttps://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/10/20/joogaopettajat-vastustavat-alalle-tulleita-salaliittoteorioita-pelkona-on-etta
  HenkilötNiko Johannes Pyrhönen