Aikajakso31 toukokuuta 2019

MediatyyppiVerkko
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä31/05/2019
    KuvausTämä video käsittelee kestävän kehityksen pedagogiikkaa, teoriaa ja käytäntöjä. Aihetta käsittelevä kurssi (EDUM036, 5 op) järjestettiin HY:n kasvatustieteen osastolla. Kurssi oli kaksikielinen. Videolla esiintyy opettajia, joiden tutkimusalueeseen kuuluu kestävän kehityksen kasvatus.He kertovat, mitä koulujen kestävän kehityksen kasvatutuksessa olisi hyvä ottaa huomioon koulujen toimintakulttuurin, oppimiskokemusten ja opetusmenetelmien kannalta. Kurssi pyritään järjestämään vuosittain.

Den här videon diskuterar hållbarhetspedagogik i såväl teori som praktik. Videon bygger på en kurs (EDUM036, 5 op) som organiserades av Pedagogiska fakulteten vid HU. Kursen var tvåspråkig. I videon medverkar fyra lärare med hållbarhetspedagogik som sitt forskningsområde. De berättar om hållbarhetspedagogikens dilemman och hur man i praktiken utvecklar hållbarhetspedagogik med avseende på skolans verksamhetskultur, undervisningsmetoder och lärande.
    URL-osoitehttps://www.youtube.com/watch?v=qfq7_v0qrvU
    HenkilötAnna Uitto, Lili-Ann Wolff, Seppo Saloranta, Anna Lehtonen