Miten Suomen evankelisluterilainen kirkko toimii kriiseissä?

Lehdistö/media

Kuvaus

Nykyisessä maailmantilanteessa on kiinnostavaa kysyä, millainen kriisitoimija Suomen evankelisluterilainen kirkko on ja mitä me voimme siltä tämän meneillään olevan koronapandemian aikana odottaa? Nykyhetken lisäksi Horisontti kääntää katseensa myös historiaan. Löytyisikö menneisyydestä joitain sen kaltaisia kriisitilanteen käytänteitä, joiden opit kantaisivat vielä tänäkin päivänä? Keskustelemassa ovat kirkkohistorian dosentti Ville Jalovaara, arkkipiispa Tapio Luoma ja Kirkon Ulkomaanavun humanitaarisen avun päällikkö Eija Alajarva. Ohjelman toimittavat Ari Minadis ja Hilkka Nevala.

Aikajakso29 maaliskuuta 2020

Käsittely mediassa

Käsittely mediassa

• NimiMiten Suomen evankelisluterilainen kirkko toimii kriiseissä?
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaHorisontti / Radio Yle 1
    MediatyyppiRadio
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä29/03/2020
    KuvausNykyisessä maailmantilanteessa on kiinnostavaa kysyä, millainen kriisitoimija Suomen evankelisluterilainen kirkko on ja mitä me voimme siltä tämän meneillään olevan koronapandemian aikana odottaa? Nykyhetken lisäksi Horisontti kääntää katseensa myös historiaan. Löytyisikö menneisyydestä joitain sen kaltaisia kriisitilanteen käytänteitä, joiden opit kantaisivat vielä tänäkin päivänä?

Ohjelman toimittavat Ari Minadis ja Hilkka Nevala.
    URL-osoitehttps://areena.yle.fi/audio/1-50436313
    HenkilötVille Jalovaara