Lehdistö/media

Aikajakso24 huhtikuuta 2020

Osallistuminen mediassa

Osallistuminen mediassa

• NimiMo­ni­puo­li­set elin­kei­not aut­toi­vat sin­nik­käi­tä le­vän­luh­ta­lai­sia il­mas­to­ka­ta­stro­fin yli
    Tunnustuksen arvoKansainvälinen
    Medianimi / kanavaHelsingin yliopisto verkkosivut
    MediatyyppiVerkko
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä24/04/2020
    KuvausHelsingin yliopiston johtama monitieteellinen tutkimusryhmä ajoitti kymmenien rautakaudella eläneiden levänluhtalaisten vainajien luut ja tutki näistä hiilen ja typen isotooppisuhteita. Näiden pohjalta on luotu kuva maasta, merestä ja makean veden vesistöistä saatavan ravinnon määristä sekä elinkeinoista kautta koko Levänluhdan aikakauden.
    URL-osoitehttps://www.helsinki.fi/fi/uutiset/elamantieteet/monipuoliset-elinkeinot-auttoivat-sinnikkaita-levanluhtalaisia-ilmastokatastrofin-yli
    HenkilötAnna Wessman