Lehdistö/media

Aikajakso10 huhtikuuta 2020

Osallistuminen mediassa

Osallistuminen mediassa

• NimiPääsiäistapamme ovat yhdistelmä juutalaista, kristillistä ja kansanperinnettä - ylösnousemuksen yksi symboli on pupu
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaYle Radio 1
    MediatyyppiRadio
    Kesto / pituus / koko41 min 44 sek
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä10/04/2020
    KuvausPitkäperjantain Tiedeykkösessä pääsiäisen eri kerrostumista kertovat Helsingin yliopiston Lähi-idän tutkimuksen yliopistonlehtori Riikka Tuori sekä kirkkohistorian dosentti Esko M. Laine, hänkin Helsingin yliopistosta. Toimittaja on Riikka Warras.
    Tuottaja / kirjoittajaRiikka Warras
    URL-osoitehttps://areena.yle.fi/audio/1-50449261