Podcast-keskustelu: Entä jos historiaa ei enää opetettaisi?

Lehdistö/media

Entä jos historiaa ei enää opetettaisi?

Miten kävisi, jos historiaa ei enää opetettaisi kouluissa tai tutkittaisi yliopistoissa? Toistaisimmeko virheitämme vai vapautuisimmeko menneisyyden painolastista? Entä jos -podcast-sarjamme uusimmassa osassa pohditaan historian merkitystä ja hiukan myös niitä, joiden historiaa ei ole koskaan opetettukaan.

Aikajakso26 joulukuuta 2918

Osallistuminen mediassa

Osallistuminen mediassa

• NimiPodCast-keskustelu: Entä jos historiaa ei enää opetettaisi?
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanava360 Journalismia Podcast
    MediatyyppiRadio
    Kesto / pituus / koko45 min
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä26/12/2918
    KuvausStudiossa toimittajat Juha Pippuri ja Pauliina Savola, vieraina kansanedustaja, poliittisen historia dosentti Erkki Tuomioja ja Helsingin yliopiston Suomen ja Pohjoismaiden historian professori Anu Lahtinen. Lähetyksessä kuullaan myös Kolttakulttuurisäätiön asiamies Mari Korpimäen näkemyksiä saamelaisten asemasta Suomen historiassa ja koulujen historian opetuksessa.
    Tuottaja / kirjoittajaPauliina Savola, Juha Pippuri
    URL-osoitehttps://www.360journalismia.fi/enta-jos-historiaa-ei-enaa-opetettaisi/
    HenkilötAnu Lahtinen