Lehdistö/media

Kuvaus

Turvallisuuskomitean räväkkä asiantuntijapaperi Venäjän mahdollisista yrityksistä vaikuttaa Suomen presidentinvaaleihin on aiheuttanut hämmennystä. Paperista keskustelevat turvallisuuskomitean pääsihteeri Vesa Valtonen ja Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutista tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro. Ykkösaamua toimittaa Päivi Neitiniemi.

Aikajakso31 lokakuuta 2017

Käsittely mediassa

Käsittely mediassa

• NimiPresidentinvaalikampanjan asetelma on sen verran selkeä, että ulkovallan vaikuttamiselle ei ole tilaa
      Tunnustuksen arvoKansallinen
      Medianimi / kanavaYkkösaamu, YLE 1
      MediatyyppiRadio
      MaaSuomi
      Julkaisupäivämäärä31/10/2017
      KuvausTurvallisuuskomitean räväkkä asiantuntijapaperi Venäjän mahdollisista yrityksistä vaikuttaa on dekkarin tasoa. Olemme koulutettu kansa ja suhtaudumme erittäin kriittisesti Venäjään. Pitäisin kummallisena, että Venäjä lähtisi suureen some-operaatioon presidentinvaaliehdokkaita vastaan tai puolesta. Vaikea nähdä, että venäläiset toimisivat näin amatöörimäisesti, sanoo tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro Aleksanteri-instituutista.
      URL-osoitehttps://areena.yle.fi/1-4272470
      HenkilötMarkku Kangaspuro