Kuvaus

Markus Leikolan vieraina professori Jutta Jokiranta ja yliopistotutkija Raimo Hakola. Toimittaja Markus Leikola ja ohjelman on tuottanut Heikki Soini.

Aikajakso2 tammikuuta 2019

Osallistuminen mediassa

Osallistuminen mediassa

• NimiPyhän maan pahat vuosisadat: muinaisuus ja antiikki
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaYleisradio, radio 1 ja Yle areena
    MediatyyppiRadio
    Kesto / pituus / koko54 min
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä02/01/2019
    KuvausIhmiskunta lähtee liikkeelle Afrikasta ja ristiinnaulitsee kaikkien aikojen kuuluisimman jäsenensä. Mutta kuka on Raamatun ensimmäinen varmasti elänyt ihminen? Ja ketkä kilpailivat Jeesuksen kanssa samaan aikaan pääsystä Jeesukseksi Jeesuksen paikalle?

Tuottaja / kirjoittajaMarkus Leikola
    URL-osoitehttps://areena.yle.fi/1-4606976