SKR Podcast

Lehdistö/media

Kuvaus

SKR Podcast on Suomen Kulttuurirahaston tuottama keskustelusarja. Jokaisessa jaksossa kaksi Kulttuurirahaston apurahansaajaa tieteen ja taiteen eri aloilta keskustelee työstään. 

Dialogin kautta keskustelijat ja kuulijat saavat lisää ymmärrystä taiteen ja tieteen tekemisestä. Samalla avautuu mahdollisuus oppia luovaa työtä tai tiukkaa tiedettä tekevien ammattilaisten työtavoista ja ajattelusta – onko niissä enemmän eroja vai yhtäläisyyksiä?

Aihe

SKR podcastin viidennessä jaksossa vieraina ovat kulttuuriantropologi Satumaarit Myllyniemi ja proviisori Lauri Elsilä. Jaksossa keskustellaan esimerkiksi psykedeeleista eli tajunnantilaa muuntavista yhdisteistä sekä sodanaikaisista yliluonnollisista kokemuksista. Myllyniemen ja Elsilän tutkimukset kuuluvat täysin erilaisiin tutkimusperinteisiin. Kuitenkin heidän tutkimusaiheitaan yhdistää yllä mainitun kaltaisten kokemusten lisäksi se, että tutkimusten aiheista ei ole pitkään aikaan haluttu keskustella tai niistä ei ole saanut keskustella, eikä niitä ole ollut mahdollista tutkia.

Aikajakso17 jouluk. 2018

Osallistuminen mediassa

1

Osallistuminen mediassa

 • NimiJakso #5: Psykedeeleistä ja yliluonnollisista kokemuksista
  Tunnustuksen arvoKansallinen
  MediatyyppiVerkko
  Kesto / pituus / koko1:10:11
  Maa/AlueSuomi
  Julkaisupäivämäärä17/12/2018
  KuvausSKR podcastin viidennessä jaksossa vieraina ovat kulttuuriantropologi Satumaarit Myllyniemi ja proviisori Lauri Elsilä. Jaksossa keskustellaan esimerkiksi psykedeeleista eli tajunnantilaa muuntavista yhdisteistä sekä sodanaikaisista yliluonnollisista kokemuksista.
  Tuottaja / kirjoittajaOlli Ahlroos, Joakim Pusenius
  URL-osoitehttps://youtu.be/1SPtHgAHtkg
  HenkilötLauri Elsilä, Satumaarit Myllyniemi