Lehdistö/media

Aikajakso4 syyskuuta 2020

Käsittely mediassa

Käsittely mediassa

• NimiTutkija: QAnonin ajattelutapa muodostaa uhan – erikoinen salaliittoteoria leviää Suomessakin, ja se hyödyttää oikeistopopulisteja
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaApu
    MediatyyppiVerkko
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä04/09/2020
    KuvausSalaliittoteorian mukaan Donald Trump käy taistelua poliitikoista, asiantuntijoista ja mediasta koostuvaa eliittiä vastaan. Eliitin muodostama deep state, syvä valtio, koostuu QAnonin kannattajien uskomusten mukaan pedofiilien ja satanistien verkostosta, jota vastaan liikkeen edustajat taistelevat.
    URL-osoitehttps://www.apu.fi/artikkelit/qanon-suomessa-salaliittoteoria-hyodyttaa-oikeistopopulisteja
    HenkilötNiko Johannes Pyrhönen