Ukrainan jäätynyt kriisi teemalla Leikola ja Lähde ohjelmassa

Lehdistö/media

Kuvaus

Ukrainan kriisi jatkuu vaikka se on jo kadonnut päivittäisistä uutisista. Kansainvälisellä yhteisöllä ei viime aikoina ole ollut uusia aloitteita kriisin ratkaisemiseksi. Presidentti Putin esitti viime kuussa, että Donbassin alueelle tuotaisiin kansainvälisiä rauhanturvaajia, mutta esitys on saanut nihkeän vastaanoton.
Millainen tilanne Ukrainassa on ja kenellä nyt on kriisin ratkaisun avaimet? Mitä tekijät voisivat panna  uusia ratkaisuyrityksiä liikkeelle? Onko tänä jäätynyt konflikti nyt umpijäässä?
Markus Leikolan ja Jussi Lähteen vieraina ovat tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro ja tutkija Arseni Svynarenko.

Aihe

Ukrainan kehitys ja kriisi.

Aikajakso13 lokakuuta 2017

Käsittely mediassa

1

Käsittely mediassa

 • NimiMarkku Kangaspuro
  Tunnustuksen arvoKansallinen
  Medianimi / kanavaYLE 1, Leikola ja Lähde
  MediatyyppiRadio
  MaaSuomi
  Julkaisupäivämäärä13/10/2017
  KuvausUkrainan jäätynyt kriisi: Ukrainan kriisi jatkuu vaikka se on jo kadonnut päivittäisistä uutisista. Kansainvälisellä yhteisöllä ei viime aikoina ole ollut uusia aloitteita kriisin ratkaisemiseksi. Presidentti Putin esitti viime kuussa, että Donbassin alueelle tuotaisiin kansainvälisiä rauhanturvaajia, mutta esitys on saanut nihkeän vastaanoton.
  Millainen tilanne Ukrainassa on ja kenellä nyt on kriisin ratkaisun avaimet? Mitä tekijät voisivat panna uusia ratkaisuyrityksiä liikkeelle? Onko tänä jäätynyt konflikti nyt umpijäässä?
  Markus Leikolan ja Jussi Lähteen vieraina ovat tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro ja tutkija Arseni Svynarenko.
  URL-osoitehttps://areena.yle.fi/1-4206511?autoplay=true
  HenkilötMarkku Kangaspuro