Ykkösaamu: Pääministerin ja median vaikea suhde

Lehdistö/media

Kuvaus

Aikajakso17 lokakuuta 2017

Käsittely mediassa

Käsittely mediassa

• NimiYkkösaamu: Pääministerin ja median vaikea suhde
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaYle Radio 1
    MediatyyppiRadio
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä17/10/2017
    KuvausTunnelmat Kataloniassa, toimittaja Ismo Nykänen. Pääministerin ja median suhde, Tukholman yliopiston elokuvatutkimuksen professori Mediatutkimuksen laitoksella Anu Koivunen ja tietokirjailija Risto Uimonen. Brexit-diplomatiaa, politiikan tutkija Mikko Kuisma Tübingenin yliopistosta. Kittilä, rikosoikeuden professori Jussi Tapani Turun yliopistosta ja puhelimessa Inkeri Yritys, Oikeudenmukainen Kittilä. Kolumni, Jussi Viitala. Toimittajana Olli Seuri.
    Tuottaja / kirjoittajaOlli Seuri
    URL-osoitehttps://areena.yle.fi/1-4213134