Kuvaus

Aikajakso5 tammikuuta 2019

Osallistuminen mediassa

Osallistuminen mediassa

• Nimi Ykkösaamu: Professori Mari Vaattovaara: Täytyy tunnustaa se fakta, että koko maan asuttuna pitäminen on mahdotonta
    Tunnustuksen arvoKansallinen
    Medianimi / kanavaYle Ykkösaamu
    MediatyyppiRadio
    MaaSuomi
    Julkaisupäivämäärä05/01/2019
    KuvausPitääkö työttömät patistaa maaseudulta kaupunkeihin töihin? Entä pitääkö koko Suomi pitää asuttuna vai kenties tukea kaupunkiseutujen kasvua maaseudun kustannuksella? Tunteita herättävistä aluepolitiikan peruskysymyksistä keskustelevat Helsingin yliopiston kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaara ja aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n kehitysjohtaja Janne Antikainen. Toimittaja on Olli Seuri.
    Tuottaja / kirjoittajaOlli Seuri
    URL-osoitehttps://areena.yle.fi/1-4326682