BD FACSAria II solulajittelija

• Sijainti

Agnes Sjöbergin katu

Kuvaus

Kolmen laserin (sininen 488 nm, punainen 633 nm, Near UV 375 nm) virtaussytometri, joka soveltuu fluoresoivilla merkkiaineilla leimattujen partikkeleiden (eläinsolujen, bakteerien, synteettisten partikkeleiden) analysointiin ja erityisesti niiden lajitteluun jopa 9 eri parametrin suhteen. Sekä suurten partikkelimäärien että yksittäisten solujen talteenotto on mahdollista. Laitelaboratoriossa on laitteen lisäksi ajoihin tarvittava perusvarustelu ja myös aseptisen työskentelyn mahdollistava laminaarivirtauskaappi. Rekisteröityneet ja tarvittavan koulutuksen tai kokemuksen omaavat käyttäjät voivat käydä tekemässä ajoja itsenäisesti ja hallinnoida omia varauksiaan verkkokalenterissa. Käyttäjätukea ja -koulutusta on tarjolla resurssien mukaan.

Tutkimusinfrastruktuurin tyyppi

• !!Equipment