Projekteja vuodessa
Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö
Henkilöt
-
Per Saris, Mikrobiologian professori
- Mikrobiologian osasto - professori
- Antimicrobials, probiotics and fermented food
- Doctoral Programme in Integrative Life Science - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Microbiology and Biotechnology - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: HY, U4 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
-
Timo Takala
- Mikrobiologian osasto - yliopistotutkija
- Antimicrobials, probiotics and fermented food
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
-
Sustainable Hydrophobic Materials for Antimicrobial Coatings
01/09/2016 → …
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Hypothetical proteins from bacteriophages
Skurnik, M., Lavigne, R. & Wan, X.
01/11/2018 → 30/04/2020
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Fermentoitujen viljatuotteiden vaikutus folaatin saantiin Euroopassa ja Africassa FolEA
Kariluoto, S., Piironen, V., Freese, R., Saris, P. & Varmanen, P.
01/09/2014 → 31/08/2017
Projekti: Tutkimusprojekti
-
-
Characterization of leucocin C genes in Leuconostoc carnosum
01/05/2010 → 30/09/2011
Projekti: Tutkimusprojekti
Julkaisut
-
A novel co-cultivation strategy to generate low-crystallinity bacterial cellulose and increase nisin yields
Qiao, W., Qiao, Y., Gao, G., Liao, Z., Wu, Z., Saris, P. E. J., Xu, H. & Qiao, M., 31 maalisk. 2022, julkaisussa: International Journal of Biological Macromolecules. 202, s. 388-396 9 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
-
Antifungal Preservation of Food by Lactic Acid Bacteria
Nasrollahzadeh, A., Mokhtari, S., Khomeiri, M. & Saris, P. E. J., 1 helmik. 2022, julkaisussa: Foods. 11, 3, 18 Sivumäärä, 395.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Katsausartikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
Genomic Features and Construction of Streamlined Genome Chassis of Nisin Z Producer Lactococcus lactis N8
Qiao, W., Liu, F., Wan, X., Qiao, Y., Li, R., Wu, Z., Saris, P. E. J., Xu, H. & Qiao, M., tammik. 2022, julkaisussa: Microorganisms. 10, 1, 19 Sivumäärä, 47.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
Lacticaseibacillus rhamnosus GG Survival and Quality Parameters in Kefir Produced from Kefir Grains and Natural Kefir Starter Culture
Yousefvand, A., Huang, X., Zarei, M. & Saris, P. E. J., helmik. 2022, julkaisussa: Foods. 11, 4, 14 Sivumäärä, 523.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
An in-vitro assessment of antifungal and antibacterial activity of cow, camel, ewe, and goat milk kefir and probiotic yogurt
Azizkhani, M., Saris, P. E. J. & Baniasadi, M., helmik. 2021, julkaisussa: Journal of food measurement and characterization. 15, s. 406–415 10 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Aktiviteetit
-
PLoS One (Lehti)
Per Saris (Arvioitsija (reviewer))
14 tammik. 2022 → 2 helmik. 2022Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypit › Käsikirjoitusten vertaisarviointi
-
Väitöskirjan ohjaaja
Per Saris (Ohjaaja)
22 lokak. 2021Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Väitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja
-
World Microbe Forum
Li Ran (Osallistuja)
20 kesäk. 2021 → 24 kesäk. 2021Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
VLAG course Intestinal Microbiome of Humans and Animals
Li Ran (Osallistuja)
14 lokak. 2019 → 16 lokak. 2019Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
17th Finnish Microbial Pathogenesis Day
Li Ran (Osallistuja)
28 elok. 2019 → 29 elok. 2019Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen