Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Projektit

Julkaisut

A home made of wood: Consumer experiences of wooden building materials

Viholainen, N., Kylkilahti, E., Autio, M. & Toppinen, A., 29 huhtikuuta 2020, julkaisussa : International Journal of Consumer Studies. 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Consumer Tactics: Micropolitical Players Transforming Service Culture

Kylkilahti, E. & Autio, M., 13 toukokuuta 2020, julkaisussa : Consumption markets & culture. 19 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

New Nordic upmarket bistros and the practical configurations of artful dining

Koponen, S. & Niva, M., 1 tammikuuta 2020, julkaisussa : Food, Culture, and Society. 23, 1, s. 30-45 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Perheen kanssa teatterissa. Lapsuudenperheen ylläpitäminen yhteisellä teatterin kulutuksella

Varpa, J., 1 joulukuuta 2020, julkaisussa : Kulutustutkimus.Nyt : Kulutustutkimuksen seuran julkaisu.. 13, 2, s. 30-47 17 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit

Kutsuesitelmä "Ilmastonmuutos ja kuluttajat"

Visa Heinonen (Puhuja)
18 tammikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Pro gradun ohjaus

Sami Koponen (Ohjaaja)
2020

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

A Podium Discussion 'Meat Politics', participants: Salka Orivuori (Marttaliitto ry), Jukka Rantala (MTK), chairman: Visa Heinonen

Visa Heinonen (Puhuja: puheenjohtaja)
28 tammikuuta 2020

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Artification and upmarket dining

Sami Koponen (Puhuja)
10 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Elämys lautasella, olkaa hyvä! Tulevaisuuden ruokailmiöt

Sami Koponen (Puhuja)
10 tammikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä