Aktiviteetit 2001 2019

Spruce gum as a sustainable food ingredient from trees

Mamata Bhattarai (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker: Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
3 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

LWT-Food Science and Technology (Lehti)

Bhawani Chamlagain (Arvioitsija (reviewer))
2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Preparative Biochemistry and Biotechnology (Lehti)

Bhawani Chamlagain (Arvioitsija (reviewer))
2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Biotransformation of agro-food by-products and minor crops into functional ingredients and novel foods

Rossana Coda (Puhuja)
9 heinäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Journal of Food Science and Technology (Lehti)

Noora Mäkelä (Arvioitsija (reviewer))
2019 → …

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Public Health Nutrition (Lehti)

Suvi Itkonen (Arvioitsija (reviewer))
huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology (Lehti)

Suvi Itkonen (Arvioitsija (reviewer))
huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Journal of nutritional science (Lehti)

Suvi Itkonen (Arvioitsija (reviewer))
toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

European Journal of Clinical Nutrition (Lehti)

Suvi Itkonen (Arvioitsija (reviewer))
helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

MethodsX (Lehti)

Fabio Valoppi (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
1 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Microalgae are suitable protein feeds for lactating dairy cows

Marjukka Lamminen (Puhuja)
27 elokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Supervision of Research training and Master thesis (Noreen Orth)

Bhawani Chamlagain (Ohjaaja)
maaliskuuta 2019marraskuuta 2019

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

Food Chemistry (Lehti)

Bhawani Chamlagain (Arvioitsija (reviewer))
2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Food analytical methods (Lehti)

Bhawani Chamlagain (Arvioitsija (reviewer))
2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

UMass Amherst

Maija Greis (Vieraileva tutkija)
11 helmikuuta 201928 helmikuuta 2021

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

New insights into oat beta-glucan functionality

Noora Mäkelä (Puhuja)
18 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Division of Chemistry of Renewable Resources, Department of Chemistry, University of Natural Resources and Life Sciences Vienna, Konrad-Lorenz-Straße 24, 3432 Tulln an der Donau

Mamata Bhattarai (Vieraileva tutkija)
18 maaliskuuta 20193 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Applied sciences (Lehti)

Mamata Bhattarai (Arvioitsija (reviewer))
11 maaliskuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

The potential role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Mamata Bhattarai (Puhuja)
14 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Harvard University

Maija Greis (Puhuja)
11 helmikuuta 201913 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

13th Pangborn Sensory Science Symposium

Maija Greis (Osallistuja)
28 heinäkuuta 201930 heinäkuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

22nd Vitamin D Workshop

Suvi Itkonen (Osallistuja)
29 toukokuuta 20191 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Journal of food science and technology Nepal (Lehti)

Bhawani Chamlagain (Arvioitsija (reviewer))
2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

AACC Internaional Annual Meeting 2018

Noora Mäkelä (Posteriesitys)
21 lokakuuta 201823 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Journal of Nutrition, Food Research and Technology (Lehti)

Fabio Valoppi (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
1 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja

Journal of Food Processing and Preservation (Lehti)

Zeynep Tacer Caba (Arvioitsija (reviewer))
2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

3rd Food Structure Design Congress

Zeynep Tacer Caba (Puhuja: esitelmän pitäjä)
20 syyskuuta 201822 syyskuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Workshop on vitamin D status in the Nordic countries

Suvi Itkonen (Järjestäjätoimikunnan sihteeri)
20 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The International Symposium of Food Rheology and Texture

Zeynep Tacer Caba (Puhuja)
19 lokakuuta 201821 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Kenyatta Univ, Kenyatta University

Noora Kanerva (Vieraileva tutkija)
5 marraskuuta 20189 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Kenyatta Univ, Kenyatta University

Noora Kanerva (Vieraileva tutkija)
5 maaliskuuta 201810 maaliskuuta 2018

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Maisterintutkielman ohjaus

Maija Greis (Ohjaaja)
1 syyskuuta 201830 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

Journal of Food Science and Technology (Lehti)

Zeynep Tacer Caba (Arvioitsija (reviewer))
2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

International journal of food properties. (Lehti)

Zeynep Tacer Caba (Arvioitsija (reviewer))
2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

17th Nordic Sensory Workshop in Sensory Science

Maija Greis (Osallistuja)
3 toukokuuta 20184 toukokuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Supervision of Master thesis (Liisa Peltonen)

Bhawani Chamlagain (Ohjaaja)
marraskuuta 2018 → …

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

Hypertension (Lehti)

Suvi Itkonen (Arvioitsija (reviewer))
joulukuuta 2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Nutrients (Lehti)

Suvi Itkonen (Arvioitsija (reviewer))
2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Food and Bioproducts Processing (Lehti)

Zeynep Tacer Caba (Arvioitsija (reviewer))
2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Course participation in EIT FOODIO-Food Solutions Master class

Mamata Bhattarai (Osallistuja)
1 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitTyypit: Muut aktiviteetit - Muut

ISBNPA 2018: Annual meeting

Henna Vepsäläinen (Osallistuja)
3 kesäkuuta 20186 kesäkuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Replacing dietary animal proteins with plant proteins dose-dependently decreases the gastrointestinal formation of N-nitroso compounds in healthy volunteers. Bioavailability 2018: Understanding the bioavailability of micronutrients and bioactive compounds for improved public health.

Essi Päivärinta (Posteriesitys), Anne-Maria Pajari (Posteriesitys), Suvi Itkonen (Posteriesitys), Tiina Maarit Pellinen (Posteriesitys), Jessica Elisabeth Manngård (Posteriesitys), Hanna Kuusisalo (Posteriesitys)
10 syyskuuta 201813 syyskuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

21st Workshop on Vitamin D

Suvi Itkonen (Osallistuja)
16 toukokuuta 201819 toukokuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

13th International Conference of Food Physicists

Zeynep Tacer Caba (Puhuja: esitelmän pitäjä)
23 lokakuuta 201825 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Plant proteins – why, how and when?

Essi Päivärinta (Järjestäjätoimikunnan jäsen)
20 elokuuta 201824 elokuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

European Journal of Nutrition (Lehti)

Suvi Itkonen (Arvioitsija (reviewer))
2017

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi