Julkaisut 1995 2019

Suodatin
Konferenssiartikkeli
2019

The role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Bhattarai, M., Valoppi, F., Kilpelainen, P. O. & Mikkonen, K. S., 11 kesäkuuta 2019, 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

2018

Effect of pH, ionic strength and processing on associative properties of spruce galactoglucomannans

Bhattarai, M., Valoppi, F., Pitkänen, L., Kilpelainen, P. O., Aseyev, V. & Mikkonen, K. S., 21 toukokuuta 2018, 14th International Hydrocolloids Conference.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Exploitation of k-carrageenan aerogels as templates for edible oleogel preparation

Manzocco, L., Valoppi, F., Plazzotta, S., Calligaris, S. & Nicoli, M. C., 3 kesäkuuta 2018, 3rd Food Structure and Functionality Forum Symposium.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

The role of soluble wood hemicelluloses fraction on the physical and oxidative stability of oil in water emulsions

Valoppi, F., Lahtinen, M., Kirjoranta, S., Bhattarai, M., Kilpelainen, P. O. & Mikkonen, K. S., 21 toukokuuta 2018, 14th International Hydrocolloids Conference.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

2011

Micronutrient status of adolescent girls in central Mozambique: Zane-study

Freese, R., Alfthan, G., Poikonen, H., Pajari, A-M., Korkalo, L. & Mutanen, M., lokakuuta 2011, julkaisussa : Annals of Nutrition and Metabolism. 58, Suppl. 3, s. 364 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu