Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

  • Suomi

Aktiviteetit 1980 2020

Suodatin
Suullinen esitys

New insights into oat beta-glucan functionality

Noora Mäkelä (Puhuja)
18 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oral presentation: Maan fysikaalinen ja kemiallinen kasvukunto (two webinars)

Markku Yli-Halla (Puhuja)
21 maaliskuuta 20191 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker: Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
3 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Ihminen, elinympäristö ja mikrobit – Ikihyvästä ADELE-tutkimukseen

Mira Grönroos (Puhuja), Anirudra Parajuli (Puhuja), Riikka Puhakka (Puhuja), Marja Roslund (Puhuja), Nan Hui (Puhuja), Nathan Siter (Puhuja), Heli Vari (Puhuja), Ari Jumpponen (Puhuja), Noora Nurminen (Puhuja), Olli Laitinen (Puhuja), Olli Laitinen (Puhuja), Guoyang Yan (Puhuja), Ville Selonen (Puhuja), Lenka Kramna (Puhuja), Hanna Honkanen (Puhuja), Jukka Hintikka (Puhuja), Hannu Sarkkinen (Puhuja), Martin Romantschuk (Puhuja), Markku Kauppi (Puhuja), Raisa Valve (Puhuja), Ondrej Cinek (Puhuja), Heikki Hyöty (Puhuja), Juho Rajaniemi (Puhuja), Aki Sinkkonen (Puhuja)
14 marraskuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker, 257th ACS National Meeting

Maija Tenkanen (Puhuja)
31 maaliskuuta 20194 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

The potential role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Mamata Bhattarai (Puhuja)
14 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Spruce gum as a sustainable food ingredient from trees

Mamata Bhattarai (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kaura on niin suosittu? Agroseniorit

Hannu Salovaara (Puhuja)
7 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tuoreus ja tuotekestävyys maitoketjun kilpailukykytekijöinä

Tapani Alatossava (Puhuja)
11 joulukuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker, 6th EPNOE Conference

Maija Tenkanen (Puhuja)
21 lokakuuta 201925 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Susfood Mid-Term Seminar/Flanders Food Inspiration Day

Rossana Coda (Puhuja)
29 marraskuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Yosan tarina 1/X

Hannu Salovaara (Puhuja)
1 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker: The 6th EPNOE International Polysaccharide Conference

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
21 lokakuuta 201925 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Microalgae are suitable protein feeds for lactating dairy cows

Marjukka Lamminen (Puhuja)
27 elokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Immunochemical analysis of oat prolamins in European cultivars

Hanna Ahola (Puhuja)
16 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Pakkausteknologiset ratkaisut: biopohjaista, biohajoavaa vai kierrätettävää?

Hanna Koivula (Puhuja)
24 huhtikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oral presentation: Ratkaisuja vihannestuotannon haasteisiin

Markku Yli-Halla (Puhuja)
13 helmikuuta 201815 maaliskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kauraa?

Hannu Salovaara (Puhuja)
11 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kaura on nyt niin esillä?

Hannu Salovaara (Puhuja)
6 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Terveyttä edistävät innovaatiot ja kuluttajien luottamus

Riikka Puhakka (Puhuja), Sari Ollila (Puhuja), Raisa Valve (Puhuja), Aki Tapio Sinkkonen (Puhuja)
13 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksen julkistamistilaisuus, esitys: "Mitä lapset syövät päiväkodissa?"

Maijaliisa Erkkola (Puhuja)
23 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oral presentation "Phenolic residues of hemicelluloses as potential antioxidant agents in emulsions"

Maarit Lahtinen (Puhuja)
12 maaliskuuta 201814 maaliskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker, 255th ACS National Meeting

Maija Tenkanen (Puhuja)
18 maaliskuuta 201822 maaliskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oral presentation/ Suullinen esitys Pohjois-Suomen Nurmitoimikunnan seminaarissa

Markku Yli-Halla (Puhuja)
4 tammikuuta 20185 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Mitä tiede tietää ruuan terveellisyydestä ?

Marina Heinonen (Puhuja)
22 helmikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Peroxygenase catalysed lipid oxidation products from free fatty acids in oats

Zhen Yang (Puhuja)
16 syyskuuta 201819 syyskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Key requirements for food packaging in the future

Hanna Koivula (Puhuja)
2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Vuoden 1918 nälkä - viljan tuonnin loppuminen Venäjältä 1917

Hannu Salovaara (Puhuja)
2 helmikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

The International Symposium of Food Rheology and Texture

Zeynep Tacer Caba (Puhuja)
19 lokakuuta 201821 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein

Elisa Arte (Puhuja)
22 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oats in Food Industry in Finland

Hannu Salovaara (Puhuja)
14 kesäkuuta 201815 kesäkuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker: Safety considerations of softwood galactoglucomannans in food use

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
21 maaliskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

SETAC North America 38th Annual Meeting

Marko Virta (Puhuja)
13 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

The protective role of phytate in the oxidative degradation of cereal beta-glucans

Yujie Wang (Puhuja)
8 lokakuuta 201711 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

The way to understanding health effects and functionality of wheat bran fibres-Comparison of native and fermented wheat bran pore structures

Hanna Koivula (Puhuja)
20 syyskuuta 201722 syyskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Kesäherkut kaikilla lisäaineilla Luita, ötököitä ja ötököitä

Marina Heinonen (Puhuja)
20 heinäkuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Kesäherkut kaikilla lisäaineilla: Kasvi, koeputki vai majava?

Marina Heinonen (Puhuja)
3 elokuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Potential Food Hydrocolloids from Nordic Forests - Wood Hemicelluloses are Multifunctional Emulsion Stabilizers

Mari Lehtonen (Puhuja)
27 elokuuta 201730 elokuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker, 253rd ACS National Meeting

Maija Tenkanen (Puhuja)
2 huhtikuuta 20176 huhtikuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Elintarvikekemiaa Helsingin yliopistossa

Marina Heinonen (Puhuja)
31 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Kesäherkut kaikilla lisäaineilla: Lasillinen kalan uimarakkoa ja torjunta-aineita

Marina Heinonen (Puhuja)
27 heinäkuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Kesäherkut kaikilla lisäaineilla: Munkkia, höyheniä ja selluloosaa

Marina Heinonen (Puhuja)
29 kesäkuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Maitotölkki Mallina –Kestävää kehitystä elintarvikepakkauksissa

Hanna Koivula (Puhuja)
6 toukokuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

31st EFFoST International Conference"Food Science and Technology Challenges for the 21st Century"

Rossana Coda (Puhuja)
14 marraskuuta 201716 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi suomalainen kaura on niin hyvää?

Hannu Salovaara (Puhuja)
14 maaliskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys