Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

  • Suomi

Julkaisut 1973 2019

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2019

Lactic Acid Bacteria in Cereal-Based Products

Gänzle, M. & Salovaara, H., 8 huhtikuuta 2019, Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects. Vinderola, G., Ouwehand, A., Salminen, S. & von Wright, A. (toim.). 5 toim. CRC Press, s. 199-214 14 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Progress and Research Needs of Plant Biomass Degradation by Basidiomycete Fungi

Mäkelä, M. R., Hilden, K., Kowalczyk, J. E. & Hatakka, A., 2019, Grand Challenges in Fungal Biotechnology. Nevalainen, H. (toim.). Springer International Publishing

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Quality and Safety of Bovine Raw Milk: Present Challenges and Technological Solutions

Munsch-Alatossava, P. & Alatossava, T., 17 heinäkuuta 2019, Milk Production, Processing and Marketing. Javed, K. (toim.). London: IntechOpen, 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2018

Antibacterial Effects and Modes of Action of the Activated Lactoperoxidase System (LPS), of CO2 and N2 gas as Food-Grade Approaches to Control Bovine Raw Milk-Associated Bacteria

Munsch-Alatossava, P., Gursoy, O., Lorilla, P., Gauchi, J-P. & Alatossava, J. T., helmikuuta 2018, Food Control and Biosecurity. Holban, A. M. & Grumezescu, A. M. (toim.). London: Academic Press, s. 519-541 (Handbook of Food Bioengineering; Vuosikerta 16).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Host-virus interactions on the way from potyvirus replication to translation

De, S., Lohmus, A., Pollari, M. E., Saha, S. & Mäkinen, K. M., 2018, PLANT VIRUSES: DIVERSITY, HOST INTERACTION AND MANAGEMENTS. Gaur, R. K., Khurana, S. M. P. & Yuri, D. (toim.). CRC Press, Taylor & Francis Group

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Resistant Starch

Tacer-Caba, Z. & Nilufer-Erdil, D., 2018, Reference Module in Food Science. Smithers, G. (toim.). Amsterdam: Elsevier

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Stearyl Alcohol Oleogels

Valoppi, F., Calligaris, S. & Marangoni, A., 2018, Edible Oleogels: Structure and Health Implications. Marangoni, A. & Garti, N. (toim.). 2nd toim. London (UK): Academic Press and AOCS Press, s. 219-234 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Vitamiinit

Freese, R. I. & Savontaus, E., 2018, Farmakologia ja toksikologia . Koulu, M. & Mervaala, E. (toim.). 10 toim. Medicina, s. 871-888 18 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

2017

Bioactive Peptaibols of Forest-Derived Trichoderma Isolates from Section Longibrachiatum

Marik, T., Szekeres, A., Andersson, M. A., Salkinoja-Salonen, M., Tyagi, C., Leitgeb, B., Vágvölgyi, C., Druzhinina, I. S. & Kredics, L., 2017, Soil Biological Communities and Ecosystem Resilience. Lukac, M., Grenni, P. & Gamboni, M. (toim.). Cham: Springer International Publishing, s. 277-290 14 Sivumäärä (Sustainability in Plant and Crop Protection).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Bioavailability of phosphorus

Itkonen, S. T., Karp, H. J. & Lamberg-Allardt, C. J. E., 1 tammikuuta 2017, Dietary Phosphorus: Health, Nutrition, and Regulatory Aspects. Uribarri, J. & Calvo, M. S. (toim.). Boca Raton: CRC Press, s. 221-233 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Challenges to accomplish carbon neutrality in the Helsinki Metropolitan Area by 2050

Dahal, K. P., 20 marraskuuta 2017, Proceedings From ICSD 2017. International Conference on Sustainable Development (ICSD), 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Open access
Tiedosto

Conventional PCR

Dittmann, E., Rantala-Ylinen, A., Sivonen, K., Gagala, I., Mankiewicz-Boczek, J., Gires, S., Ballot, A., Christiansen, G., Kurmayer, R., Ramos, V., Vasconcelos, V. & Saker, M., 2017, Molecular tools for the detection and quantification of toxigenic cyanobacteria. Kurmayer, R., Sivonen, K., Wilmotte, A. & Salmaso, N. (toim.). New York: Wiley, s. 163-203 40 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

DNA (Diagnostic) and cDNA microarray

Rantala-Ylinen, A. H., Sivonen, K. & Wilmotte, A., 2017, Molecular tools for the detection and quantification of toxigenic cyanobacteria. Kurmayer, R., Sivonen, K., Wilmotte, A. & Salamaso, N. (toim.). Wiley, s. 241-243 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Grain Legumes: an Overview

Stoddard, F. L., toukokuuta 2017, Legumes in Cropping Systems. Murphy-Bokern, D., Stoddard, F. L. & Watson, C. A. (toim.). Wallingford: CAB International, s. 70-87 18 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Health Aspects of Mono- and Disaccharides

Raben, A. B., Macdonald, I. A. & Fogelholm, G. M., 1 tammikuuta 2017, Carbohydrates in Food. Eliasson, A-C. (toim.). 3. toim. Boca Raton: CRC Press, s. 93-146 54 Sivumäärä 3

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Introduction: Perspectives on legume production and use in European agriculture

Watson, C. A. & Stoddard, F. L., toukokuuta 2017, Legumes in Cropping Systems. Murphy-Bokern, D., Stoddard, F. L. & Watson, C. A. (toim.). Wallingford: CAB International, s. 1-17 17 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Introduction

Kurmayer, R., Sivonen, A. K. & Salmaso, N., 2017, Molecular tools for the detection and quantification of toxigenic cyanobacteria. Kurmayer, R., Sivonen, K., Wilmotte, A. & Salmaso, N. (toim.). New York: Wiley, s. 1-18 18 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Leipomoala - perinteitä, haasteita ja mahdollisuuksia

Salovaara, H. O., Virtanen, T. & Jussila, A., 2017, Leivonnan teknologia : Ruokaleipä. Helsinki: Suomen Leipuriliitto ry, s. 260-265

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Maaperä muutoksessa

Yli-Halla, M. J. & Simojoki, A. J., 2017, Maailma muuttuu: muuttuuko maatalous. Seppänen, M. & Kymäläinen, H-R. (toim.). Helsinki: Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden laitos, s. 55-75 20 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Mono- and disaccharides: Selected physicochemical and functional aspects

Jouppila, K. L., 1 tammikuuta 2017, Carbohydrates in Food. Eliasson, A-C. (toim.). 3. toim. Boca Raton: CRC Press, s. 37-92 55 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Nucleic Acid Extraction

Dittmann, E., Rantala-Ylinen, A., Ramos, V., Vasconcelos, V., Christiansen, G. & Kurmayer, R., 2017, Molecular tools for the detection and quantification of toxigenic cyanobacteria. Kurmayer, R., Sivonen, K., Wilmotte, A. & Salmaso, N. (toim.). New York: Wiley, s. 135-139 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Preface

Murphy-Bokern, D., Stoddard, F. L. & Watson, C. A., 2017, LEGUMES IN CROPPING SYSTEMS. Murphy-Bokern, D., Stoddard, F. L. & Watson, C. A. (toim.). CABI PUBLISHING, WALLINGFORD 0X10 8DE, OXON, ENGLAND: CABI Publishing, s. XIII-XIV 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Open access
Tiedosto

Quantitative PCR

Rantala-Ylinen, A. H., Savela, H., Sivonen, K. & Kurmayer, R., 2017, Molecular tools for the detection and quantification of toxigenic cyanobacteria. Kurmayer, R., Sivonen, K., Wilmotte, A. & Salmaso, N. (toim.). Wiley, s. 205-210 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Tutki maan muru- ja huokosrakennetta

Alakukku, L., Soinne, H. S. & Myllys, M., 2017, Peltojen kunnostus. Peltonen, S. & Anttila, S. (toim.). [Vantaa]: ProAgria Keskusten Liitto, s. 20-25 6 Sivumäärä (Tieto tuottamaan; Vuosikerta 143)(ProAgria Keskusten Liiton julkaisuja; nro 1153).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Yogurt-like beverages made with cereals

Coda, R., Montemurro, M. & Rizzello, C., 2017, Yogurth in Health and Disease Prevention. Shah, N. (toim.). 1. toim. Elsevier Academic Press, s. 183-198 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2016

Applied mathematics in genetic resources: Toward a synergistic approach combining innovations with theoretical aspects

Bari, A., Chaubey, Y. P., Sillanpää, M. J., Stoddard, F. L., Damania, A. B., Alaoui, S. B. & Mackay, M., tammikuuta 2016, Applied Mathematics and Omics to Assess Crop Genetic Resources for Climate Change Adaptive Traits. Bari, A., Damania, A. B., Mackay, M. & Dayanandan, S. (toim.). Oxford: CRC Press, Taylor & Francis Group, s. 109-126 18 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Determination of plant available P in soil

Yli-Halla, M. J., Schick, J., Kratz, S. & Schnug, E., heinäkuuta 2016, Phosphorous in Agriculture: 100% zero. Schnug, E. & de Kok, L. (toim.). Dordrecht: Springer, s. 63-93 30 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Exploiting germplasm resources for climate-change adaptation in faba bean

Stoddard, F. L., Khazaei, H. & Belachew, K. Y., tammikuuta 2016, Applied Mathematics and Omics to Assess Crop Genetic Resources for Climate Change Adaptive Traits. Bari, A., Damania, A. B., Mackay, M. & Dayanandan, S. (toim.). Oxford: CRC Press, Taylor & Francis Group, s. 207-214 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Fate of fertilizer P in soils: inorganic pathway

Yli-Halla, M. J., heinäkuuta 2016, Phosphorous in Agriculture: 100% zero . Schnug, E. & de Kok, L. (toim.). Dordrecht: Springer, s. 27-40 14 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Functions of chikungunya virus nonstructural proteins

Ahola, T. T. & Merits, A., 2016, Chikungunya virus: Advances in biology, pathogenesis, and treatment. Okeoma, C. (toim.). Cham: Springer International Publishing AG, s. 75-98 24 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Fungal degradation of plant oligo- and polysaccharides

de Vries, R. P., van den Brink, J., Hilden, K. S., Mäkelä, M. R. & Stålbrand, H., 2016, Handbook of Carbohydrate-Modifying Biocatalysts. Grunwald, P. (toim.). 2. toim. Singapore: Pan Stanford Publishing, s. 809-896 87 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Homologous and heterologous expression of basidiomycete genes related to plant biomass degradation

Casado López, S., Sietiö, O-M., Hilden, S. K., de Vries, R. & Mäkelä, M. R., 2016, Gene expression systems in fungi: advancements and applications. Schmoll, M. & Dattenböck, C. (toim.). Springer, s. 119-160 42 Sivumäärä (Fungal biology).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Lihavuus

Salo, M. & Fogelholm, M., 2016, Lastentaudit. Rajantie, J., Heikinheimo, M. & Renko, M. (toim.). 6. uud. p. toim. Helsinki: Duodecim, s. 185-192 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Maan biologia

Hartikainen, H., 2016, Maan vesi- ja ravinnnetalous - Ojitus, kastelu ja ympäristö. Paasonen-Kivekäs, M., Peltomaa, R., Vakkilainen, P. & Äijö, H. (toim.). 2. täydenntetty painos toim. Helsinki: Salaojayhdistys ry., s. 40-43 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Maannokset ja niiden luokittelu

Yli-Halla, M. & Peltovuori, T., 2016, Maan vesi- ja ravinnetalous: Ojitus, kastelu ja ympäristö. Paasonen-Kivekäs, M., Peltomaa, R., Vakkilainen, P. & Äijö, H. (toim.). 2 toim. Helsinki: Salaojayhdistys ry., s. 43-52 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Millainen olisi kasvispainotteisempi Suomi?

Mattila, H., Fogelholm, M., Hopia, A., Katajajuuri, J-M., Lehtonen, H., Mäkelä, J., Niva, M., Ovaskainen, M-L., Pohjolainen, P., Pulkkinen, H., Risku-Norja, H. & Tapio, P., 2016, Vähemmän lihaa: Kohti kestävää ruokakulttuuria. Mattila, H. (toim.). Helsinki: Gaudeamus Helsinki University Press, s. 191-200 10 Sivumäärä 9

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Nondestructive Imaging of Cellular Solid Foods

Alam, S. A. & Sozer, N., 1 tammikuuta 2016, Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers. Sozer, N. (toim.). Cham: Springer International Publishing AG, s. 169-196 28 Sivumäärä (Food Engineering Series).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Tiedosto

Preliminary hygienic mapping cases of industrial objects and work environment

Hakalehto, E., Immonen, M. & Heitto, A., 2016, Microbiological Industrial Hygiene. Hakalehto, E. (toim.). New York : Nova Science Publishers, s. 81-91 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Preservatives in ocular medications and nutraceuticals

Immonen, A., Immonen, M., Hakalehto, E. & Del Amo, E. M., 2016, Microbiological Industrial Hygiene. Hakalehto, E. (toim.). New York: Nova Science Publishers, s. 59-80 22 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Production of feruloyl esterases by Aspergillus species

Mäkelä, M. R., Jimenez Barboza, L. A., de Vries, R. & Hilden, S. K., 2016, Aspergillus and Penicillium in the post-genomic era. de Vries, R., Benoit Gelber, I. & Andersen, M. (toim.). Poole, UK: Caister Academic Press, s. 129-144 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Starch: chemistry

Stoddard, F. L., tammikuuta 2016, Encyclopedia of Food Grains: Volume 2: nutrition and food grains. Wrigley, C., Corke, H., Seetharaman, K. & Faubion, J. (toim.). 2 toim. Oxford, UK: Oxford: Academic Press, Vuosikerta 2. s. 174-180 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Taxonomy proposal: Create eight new species and three new genera to be assigned in a new family Pleolipoviridae.

Pietilä, M. K., Roine, E. S., Sencilo, A., Oksanen, H. M. & Bamford, D. H., 2016, ICTV Online: International Committee on Taxonomy of Viruses (ICTV) Database. 2015.042a-oB

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Taxonomy proposal: One (1) new species in the genus Alphasphaerolipovirus, family Sphaerolipoviridae.

Demina, T., Pietilä, M. K., Svirskaite, J., Ravantti, J. J., Atanasova, N. S., Bamford, D. H. & Oksanen, H. M., 2016, ICTV Online: International Committee on Taxonomy of Viruses (ICTV). International Committee on Taxonomy of Viruses (ICTV), s. 2016.063aB 2016.063aB

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Use of Sourdough Fermentation and Nonwheat Flours for Enhancing Nutritional and Healthy Properties of Wheat-Based Foods

Rizzello, C., Coda, R. & Gobbetti, M., 2016, Fermented Foods in Health and Disease Prevention . Frías, J., Martínez-Villaluenga, C. & Peñas, E. (toim.). Saint Louis: Elsevier Academic Press, s. 433-452 20 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2015

Branqueamento com hipoclorito e ácido hipocloroso

Carvalho, D. M. D., Colodette, J. L. & Jardim, C. M., 2015, Branqueamento de Polpa Celulósica: da produção da polpa marrom ao produto acabado. Colodette, J. L. & Gomes, F. J. B. (toim.). Vicosa/MG Brazil, Vuosikerta 1. s. 461 478 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Composição anatômica de materiais lignocelulósicos

Gomide, J. L., Colodette, J. L., Carvalho, D. M. D. & Gomes, F. J. B., 2015, Branqueamento de Polpa Celulósica: da produção da polpa marrom ao produto acabado. Colodette, J. L. & Gomes, F. J. B. (toim.). 1 toim. Vicosa/MG Brazil, Vuosikerta 1. s. 15 30 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Composição química de materiais lignocelulósicos

Colodette, J. L., Gomide, J. L. & Carvalho, D. M. D., 2015, Branqueamento de Polpa Celulósica: da produção da polpa marrom ao produto acabado. Colodette, J. L. & Gomes, F. J. B. (toim.). Vicosa/MG Brazil, Vuosikerta 1. s. 31 59 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Driver-Pressure-State-Impact-Response (DPSIR) Analysis and Risk Assessment for Soil Compaction-A European Perspective

Schjonning, P., van den Akker, J. J. H., Keller, T., Greve, M. H., Lamande, M., Simojoki, A., Stettler, M., Arvidsson, J. & Breuning-Madsen, H., 2015, ADVANCES IN AGRONOMY, VOL 133. Sparks, DL. (toim.). ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE, s. 183-237 55 Sivumäärä (Advances in Agronomy; Vuosikerta 133).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Näkymättömät vaaratekijät - mikrobien ja ihmisen tuottamat kemialliset yhdisteet

Salkinoja-Salonen, M. S., elokuuta 2015, Homeloukku - mistä saa apua?. Perkiömäki, A. (toim.). Helsinki: Auditorium Kustannusosakeyhtiö, Vuosikerta 2015. s. 35-59 25 Sivumäärä 3

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliYleistajuinen

Tiedosto

Summer fluxes of nitrous oxide from boreal forest

Machacova, K., Pihlatie, M., Halmeenmäki, E., Pavelka, M., Dusek, J., Back, J. & Urban, O., 2015, GLOBAL CHANGE: A COMPLEX CHALLENGE. Urban, O., Sprtova, M. & Klem, K. (toim.). Brno: Global Change Research Centre, The Czech Academy of Sciences, s. 78-81 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu