Organisaation profiili

Yksikön profiili

The Doctoral Programme in Food Chain and Health (acronym FoodHealth) is a multidisciplinary doctoral programme in food sciences covering food science research throughout the whole food chain. It allows the examination of food from several complementary perspectives, as well as cooperation with the whole food sector. The multidisciplinary doctoral programme enables the examination of food from several complementary perspectives, as well as cooperation with the whole food sector. The food research areas are e.g. food chemistry, food control, food economy, food hygiene, food microbiology, food technology, food toxicology, meat inspection, microbiology of primary production and nutrition.

The doctoral programme has attracted doctoral candidates and researchers from the Faculty of Agriculture and Forestry and the Faculty of Veterinary Medicine. Multidisciplinary research activities and training are purposed to provide the candidates with a wide perspective to their research area and enable them to utilize their training not only in academia but also in industry.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Projektit 2010 2022

Julkaisut 1998 2019

Antibacterial polymer fibres by rosin compounding and melt-spinning

Kanerva, M., Puolakka, A., Takala, T. M., Elert, A. M., Mylläri, V., Jönkkäri, I., Sarlin, E., Seitsonen, J., Ruokolainen, J., Saris, P. & Vuorinen, J., 8 toukokuuta 2019, julkaisussa : Materials Today Communications.

Open access
Tiedosto

Berries as a potential transmission vehicle for taeniid eggs

Malkamäki, S., Näreaho, A. S., Oksanen, A. & Sukura, A. K. K., 2019, julkaisussa : Parasitology International. 70, s. 58-63

Open access

Comparison of explicit vs. implicit measurements in predicting food purchases

Kytö, E., Bult, H., Aarts, E., Wegman, J., Ruijschop, R. MAJ. & Mustonen, S., 28 kesäkuuta 2019, julkaisussa : Food Quality and Preference.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Consumer Trust in a Health-Enhancing Innovation: Comparisons between Finland, Germany, and the United Kingdom

Puhakka, R., Ollila, S., Valve, R. & Sinkkonen, A. T., 23 huhtikuuta 2019, julkaisussa : Journal of International Consumer Marketing. 31, 2, s. 162-176

Aktiviteetit 2008 2019

Helen Cripps

Jari Salo (Isäntä)
13 tammikuuta 201916 tammikuuta 2019

Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypitIsännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (Ulkoinen yksikkö)

Maijaliisa Erkkola (Asiantuntijajäsen)
maaliskuuta 2019 → …

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa

Tiedekulma - Helsinki health week

Maijaliisa Erkkola (Puhuja: esitelmän pitäjä)
30 tammikuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Väitöskirjan pääohjaaja Itä-Suomen yliopistossa, lääketieteen laitos, kansanterveysrtiede

Carina Tikkanen-Kaukanen (Ohjaaja), Martins Ekor (Sivuohjaaja), Jussi Kauhanen (Sivuohjaaja)
tammikuuta 2019maaliskuuta 2021

Aktiviteetti: TutkimustyypitVäitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja

Instituto Tecnológico Pesquero y Alimentario, Fundación (AZTI)

Maijaliisa Erkkola (Vieraileva tutkija)
4 maaliskuuta 20196 maaliskuuta 2019

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Palkinnot

"Best Doctoral Thesis Award" by Doctoral Programme in Food Chain and Health

Bhawani Chamlagain (Vastaanottaja), 15 marraskuuta 2017

Doctorate, Honoris Causa

Fred Stoddard (Vastaanottaja), 19 joulukuuta 2018

Tiedosto

EIT FOODIO-Food Solutions Award

Mamata Bhattarai (Vastaanottaja), Pia C Silventoinen (Vastaanottaja), Mohammad Azizkhani (Vastaanottaja), Laura Toppinen (Vastaanottaja), Sharon Abderhalden (Vastaanottaja), Maite Iriondo (Vastaanottaja), Beatriz Fernandez (Vastaanottaja), Valeria Belokhvostov (Vastaanottaja), Lital Cohen (Vastaanottaja) & Michael Faivush (Vastaanottaja), 12 joulukuuta 2018

Magister Bonus - Hyvä opettaja

Jari Salo (Vastaanottaja), 24 marraskuuta 2017

Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset

State Award for Public Information, Ministry of Education and Culture, 2018.

Mikael Fogelholm (Vastaanottaja), 2018