Aktiviteetit 2008 2019

Suodatin
Suullinen esitys

The potential role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Mamata Bhattarai (Puhuja)
14 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kaura on niin suosittu? Agroseniorit

Hannu Salovaara (Puhuja)
7 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Echinococcus canadensis in reindeer in Northern Europe and Northwestern Siberia.

Sanna Malkamäki (Puhuja)
7 helmikuuta 20199 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Yosan tarina 1/X

Hannu Salovaara (Puhuja)
1 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Spruce gum as a sustainable food ingredient from trees

Mamata Bhattarai (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker, 257th ACS National Meeting

Maija Tenkanen (Puhuja)
31 maaliskuuta 20194 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Regulation towards sustainable, circular forest bioeconomy?

Jaana Korhonen (Puhuja), Eliisa Kylkilahti (Puhuja), Jenni Miettinen (Puhuja), Anne Toppinen (Puhuja), Minna Autio (Puhuja), Anni Tuppura (Puhuja), Satu Pätäri (Puhuja), Mirja Mikkilä (Puhuja)
16 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker: Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
3 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Mikrobiologiset vaarat

Per Saris (Puhuja)
10 joulukuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Vuoden 1918 nälkä - viljan tuonnin loppuminen Venäjältä 1917

Hannu Salovaara (Puhuja)
2 helmikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kaura on nyt niin esillä?

Hannu Salovaara (Puhuja)
6 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Terveyttä edistävät innovaatiot ja kuluttajien luottamus

Riikka Puhakka (Puhuja), Sari Ollila (Puhuja), Raisa Valve (Puhuja), Aki Tapio Sinkkonen (Puhuja)
13 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Asukkaat arvioimassa teollisen puurakentamisen kestävyyttä – mielikuvista käyttökokemuksiin

Minna Autio (Puhuja), Noora Maarit Miilumäki (Puhuja), Eliisa Aune Maria Kylkilahti (Puhuja), Anne Toppinen (Puhuja)
2 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Using Live Cases for Teaching, Industry Collaboration, and Research

Jari Salo (Puhuja)
6 joulukuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oats in Food Industry in Finland

Hannu Salovaara (Puhuja)
14 kesäkuuta 201815 kesäkuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kauraa?

Hannu Salovaara (Puhuja)
11 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein

Elisa Arte (Puhuja)
22 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi suomalainen kaura on niin hyvää?

Hannu Salovaara (Puhuja)
14 maaliskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

40 vuotta viljateknologian virkojen perustamisesta

Hannu Salovaara (Puhuja)
3 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Laskelma gluteenin saannista

Hannu Salovaara (Puhuja), Tuula Stina Sontag-Strohm (Puhuja)
24 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Optimization of bioprocessing to improve protein solubilization and digestibility

Elisa Arte (Puhuja)
8 lokakuuta 201711 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Härkäpapupohjaisten elintarvikkeiden ja elintarvikeingredienttien valmistus

Hannu Salovaara (Puhuja)
13 tammikuuta 201614 tammikuuta 2016

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Härkäpavun elintarvikepotentiaali

Hannu Salovaara (Puhuja)
5 helmikuuta 2016

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

40 vuotta Helsingin yliopiston palveluksessa

Hannu Salovaara (Puhuja)
6 helmikuuta 2015

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Number one in oats in the EU

Hannu Salovaara (Puhuja)
11 maaliskuuta 2015

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Past and Future of Oats in Nordic Countries

Hannu Salovaara (Puhuja)
7 syyskuuta 20159 syyskuuta 2015

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Kaura hyväksyttäväksi keliaakikon ruokavaliossa myös Etelä-Euroopassa

Hannu Salovaara (Puhuja)
28 maaliskuuta 2014

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Functional foods from cereal grains /Gluten-free and wheat-free issues

Hannu Salovaara (Puhuja)
25 syyskuuta 201426 syyskuuta 2014

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oats as gluten-free food: regulatory, analytical and clinical aspects

Hannu Salovaara (Puhuja), Päivi Maria Kanerva (Puhuja)
12 kesäkuuta 201314 kesäkuuta 2013

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Fermentation aided control of antinutritive compounds in pulses and cereals

Hannu Salovaara (Puhuja), Maheswor Dev Gautam (Puhuja), Päivi Maria Kanerva (Puhuja), Vieno Irene Piironen (Puhuja), Tuula Stina Sontag-Strohm (Puhuja)
lokakuuta 201212 lokakuuta 2012

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Ravintomme hiilihydraatit

Hannu Salovaara (Puhuja)
7 maaliskuuta 2012

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oats in Gluten-free Diet – Considerations of a Pragmatic Policy

Hannu Salovaara (Puhuja)
8 kesäkuuta 201011 kesäkuuta 2010

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Safety and tolerance • Analysis and regulatory standards • Technology and variety of products. Oral introduction to general discussion.

Hannu Salovaara (Puhuja)
8 kesäkuuta 201011 kesäkuuta 2010

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oat Products in Gluten-free Diet

Hannu Salovaara (Puhuja)
1 syyskuuta 20103 syyskuuta 2010

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Keliaakikko hyötyy kaurasta

Hannu Salovaara (Puhuja)
29 lokakuuta 2009

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

A physicochemical method for evaluation of health effects of cereal fibre

Tuula Stina Sontag-Strohm (Puhuja), Reetta Helena Kivelä (Puhuja), Laura Maria Nyström (Puhuja), Hannu Salovaara (Puhuja)
13 syyskuuta 200916 syyskuuta 2009

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

A non-bread appropriation of sourdough – from dehulling of oats to probiotic snack

Hannu Salovaara (Puhuja)
14 lokakuuta 200917 lokakuuta 2009

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys