Organisaation profiili

Yksikön profiili

Filosofian, taiteiden ja yhteiskunnan tutkimuksen tohtoriohjelma tuo yhteen teoreettisen ja käytännöllisen sekä ruotsinkielisen filosofian ja laajasti taiteentutkimusta: estetiikan, musiikkitieteen, taidehistorian, elokuva- ja televisiotutkimuksen, teatteritieteen sekä Helsingin yliopiston kirjallisuusaineet (kotimainen kirjallisuus, nordisk litteratur, yleinen kirjallisuustiede ja kieliaineiden kirjallisuudentutkimus).

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Projektit 2014 2222

Julkaisut 2001 2020

Deeper than Reason: Psychoanalysis

Pyrhönen, H., 2020, (Valmisteltavana) Cambridge Companion to Crime Fiction . Allen, J., Pepper, A., King, S. & Gulddal, J. (toim.). Routledge, 17 Sivumäärä (Routledge Companion to Crime Fiction ).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

A computational approach to lexical polysemy in Ancient Greek

McGillivray, B., Hengchen, S., Lähteenoja, V. E., Palma, M. & Vatri, A., 2019, (Hyväksytty/In press) julkaisussa : Digital Scholarship in the Humanities : DSH .

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aesthetic Perspectives to Urban Technologies: Conceptualizing and Evaluating the Technology-Driven Changes in the Urban Everyday Experience

Lehtinen, S. T. & Vihanninjoki, V. J., 2019, (Hyväksytty/In press) Technology and the City: Towards a Philosophy of Urban Technologies. Nagenborg, M., González Woge, M., Stone, T. & Vermaas, P. (toim.). Springer, (Philosophy of Engineering and Technology).

Aleksis Kivi: Yö ja päivä, Lea, Alma, Margareta: Kriittinen editio

Nummi, J. T. (toim.), Paavolainen, P. (toim.), Lauerma, P. (toim.), Kokko, O. (toim.), Niemi, J. (toim.) & Katajamäki, S. (toim.), 2019, Helsinki: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura. 364 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Att vakna upp som suedi: Om mellanförskap och rap