Organisaation profiili

Yksikön profiili

Poliittisten, yhteiskunnallisten ja alueellisten muutosten tohtoriohjelma (PYAM) on monitieteinen yhteiskuntatieteellinen tohtoriohjelma, jota koordinoi valtiotieteellinen tiedekunta. Tohtoriohjelmaan osallistuu oppiaineita Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä, humanistisesta ja maatalous-metsätieteellisestä tiedekunnasta. Valtiotieteellisestä tiedekunnasta PYAMiin kuuluvat kehitysmaatutkimus, poliittinen historia, talous- ja sosiaalihistoria sekä yleinen valtio-oppi. Humanistisesta tiedekunnasta tohtoriohjelmaan osallistuu alue- ja kulttuuritutkimus (6 erikoistumisvaihtoehtoa) sekä Aleksanteri-instituutti (Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimus). Maa- ja metsätaloustieteellisestä tiedekunnasta mukana on kuluttajaekonomia. Ohjelmaan kuuluu myös kaksi monitieteistä ja tiedekuntarajat ylittävää tutkimusyksikköä: Pohjoismaiden tutkimuksen keskus ja Eurooppa-tutkimuksen verkosto.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Projektit

Julkaisut

Sovereignty as Responsibility: Norm Contestation and the International Criminal Court

Koskimies, E., 2021, (Valmisteltavana) Springer. (Norms in International Relations Series, Series Ed.: Wiener, Antje)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

Age, Generations, and Politics

Nemcok, M. & Wass, H., 2020, (Hyväksytty/In press) the Oxford Research Encyclopedia of Politics . Oxford University Press

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaEnsyklopedia-artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

An Effective ’Weapon’ for the Weak? Digital Media and Interest Groups’ Media Success

Vesa, J., Poutanen, P., Sund, R. & Vehka, M., 2020, (Hyväksytty/In press) julkaisussa : Information, Communication and Society.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

A tale of two professions in elections: Party choice among diaconal and social workers

Kallio, J., Lahtinen, H. & Wass, H., 2020, (Hyväksytty/In press) julkaisussa : Diaconia. The Journal for the Study of Christian Social Practice .

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Beyond the critical: reinventing the radical imagination in transformative development and global(ization) studies

Hosseini, S. A. & Gills, B. K., 7 maaliskuuta 2020, julkaisussa : Globalizations. 17 Sivumäärä

Aktiviteetit