Löydä meidät täältä

Organisaation profiili

Yksikön profiili

Sosiaalitieteiden tohtoriohjelma pyrkii tarjoamaan parhaan ympäristön oman alansa tohtorikoulutukselle. Sosiaalitieteiden tohtoriohjelma kattaa valtiotieteellisen tiedekunnan seuraavat tutkimusalat: viestintä, kulttuuriantropologia, sosiaalipsykologia, sosiaalipolitiikka, sosiaalityö, sosiologia ja tilastotiede. Valtiotieteellisessä tiedekunnassa toimii myös menetelmäkeskus, joka pyrkii tarjoamaan menetelmäopetusta ja -osaamista yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen tueksi.

Sosiaalitieteiden ohjelmassa on tällä hetkellä yli 300 tohtorikoulutettavaa. Heidän ohjaajinaan toimivat tohtoriohjelmassa mukana olevien oppiaineiden opettajat ja muut vastuulliset tutkijat.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.