Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Henkilöt

Projektit

Environmental impacts of seabed exploitation

Kaikkonen, L.

01/06/201731/12/2020

SmartSea

Mäkinen, J. A., Kuikka, S., Venesjärvi, R. & Vanhatalo, J.

01/04/201630/09/2020

Projekti: Tutkimusprojekti

Geospatial monitoring and modelling of environmental change using geoinformatics (GIMMEC)

Pellikka, P., Hjort, J., Luoto, M., Stenberg, P., Anttila, S., Clark, B., Gonsamo Gosa, A., Heiskanen, J., Hendriks, J., Tokola, N., Hohenthal, J., Johansson, T., Maeda, E., Muukkonen, P., Mäkiaho, J., Mõttus, M., Heinilä, A. M. K., Omoro, L., Rautiainen, M., Salonen, M., Siljander, M., Toivonen, T. & Virtanen, T.

28/02/2011 → …

Projekti: Tutkimuksen arviointi 2011

BALTIMARI

Parviainen, T.

01/01/201931/08/2020

Julkaisut

A Bayesian approach for assessing the boundary between desirable and undesirable environmental status – An example from a coastal fish indicator in the Baltic Sea

Laurila-Pant, M., Mäntyniemi, S., Östman, Ö., Olsson, J., Uusitalo, L. & Lehikoinen, A., tammikuuta 2021, julkaisussa : Ecological Indicators. 120, 12 Sivumäärä, 106975.

Tiedosto

Spatial aspects of the dioxin risk formation in the Baltic Sea: A systematic review

Nevalainen, L., Tuomisto, J., Haapasaari, P. & Lehikoinen, A., 2021, julkaisussa : Science of the Total Environment. 753, 142185, 13 Sivumäärä, 142185.

Open access

Addressing Marine and Coastal Governance Conflicts at the Interface of Multiple Sectors and Jurisdictions

Bellanger, M., Speir, C., Blanchard, F., Brooks, K., Butler, J. R. A., Crosson, S., Fonner, R., Gourguet, S., Holland, D. S., Kuikka, S., Le Gallic, B., Lent, R., Libecap, G. D., Lipton, D. W., Nayak, P. K., Reid, D., Scemama, P., Stephenson, R., Thebaud, O. & Young, J. C., 11 syyskuuta 2020, julkaisussa : Frontiers in Marine Science. 7, 21 Sivumäärä, 544440.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Autumn to spring microbial community in the northern Baltic Sea: temporal variability in bacterial, viral and nanoflagellate abundance during the cold-water season

Kaikkonen, L., Enberg, S., Blomster, J., Luhtanen, A-M., Autio, R. & Rintala, J-M., syyskuuta 2020, julkaisussa : Polar Biology. 43, 9, s. 1193-1206 14 Sivumäärä

Bayesian Networks in Environmental Risk Assessment: A review

Kaikkonen, L., Parviainen, T., Rahikainen, M., Uusitalo, L. & Lehikoinen, A., 2020, julkaisussa : Integrated Environmental Assessment and Management. n/a, n/a, 17 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Tiedosto

Aktiviteetit

CSIRO

Laura Kaikkonen (Vieraileva tutkija)

13 tammikuuta 202020 maaliskuuta 2020

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

PLoS One (Lehti)

Laura Kaikkonen (Arvioitsija (reviewer))

helmikuuta 2020

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

IMCC6

Laura Kaikkonen (Puhuja)

17 elokuuta 202028 elokuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Preparing for the future: analyzing and identifying responses to societal challenges using scenarios and other tools for future scanning. Strategic Research Conference.

Tuuli Parviainen (Puhuja: esitelmän pitäjä)

8 lokakuuta 2020

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Palkinnot