Aktiviteetit

Suodatin
Suullinen esitys

Maksa kampylobakterioosin riskielintarvikkeena

Rauni Kivistö (Puhuja)

18 syyskuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Major organic contaminants in food products in Finland

Raimo Pohjanvirta (Puhuja)

7 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Clostridium botulinum ryhmän II kantojen itiöiden lämmönkestävyys ja kasvu kylmässä

Noora Pernu (Puhuja)

5 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Clostridium botulinum ryhmän II itiöiden lämmönkestävyys ja kasvu kylmässä

Noora Pernu (Puhuja)

15 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Major heavy metals in food products in Finland

Raimo Pohjanvirta (Puhuja)

7 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

New research on Listeria: risk factors in the Finnish fish industry

Mariella Aalto-Araneda (Kutsuttu puhuja)

21 huhtikuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Auditointien ja valvontakäyntien eroavaisuudet ja päällekkäisyydet. Tutkimushankkeen tuloksia.

Janne Lundén (Puhuja)

23 toukokuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Raakamaitoa vai ei?

Hanna Castro (Puhuja)

30 syyskuuta 2016

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Listeria monocytogeneksen esiintyminen ja kontaminaatiolähteet lypsykarjatiloilla

Hanna Castro (Puhuja)

30 kesäkuuta 2016

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Efficiency and uniformity of local control

Mari Nevas (Puhuja)

27 tammikuuta 2016

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Eräiden keskeisten POP-yhdisteiden terveysvaikutuksista

Raimo Pohjanvirta (Puhuja)

1 joulukuuta 2016

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys