Osoitetiedot
  • P.O. Box 66 (Agnes Sjöberginkatu 2), EE building

    00014 University of Helsinki

    Suomi

Löydä meidät täältä

Organisaation profiili

Yksikön profiili

We characterize polysaccharides, especially those obtained as side streams from various bioprocesses, in food and food contact materials. We are interested in the behavior of polysaccharides in dispersed systems: their gelation and formulation into aerogels, emulsifying properties, and capacity to inhibit lipid oxidation.

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • Elintarviketeknologia
  • Elintarvikekemia
  • Emulsiot
  • Aerogeelit
  • Pakkaukset
  • 116 Kemia
  • Analyyttinen kemia
  • Polysakkaridit
  • Lipidit

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.
  • EIT FOODIO-Food Solutions Award

    Bhattarai, Mamata (Vastaanottaja), Silventoinen, P. C. (Vastaanottaja), Azizkhani, M. (Vastaanottaja), Toppinen, L. (Vastaanottaja), Abderhalden, S. (Vastaanottaja), Iriondo, M. (Vastaanottaja), Fernandez, B. (Vastaanottaja), Belokhvostov, V. (Vastaanottaja), Cohen, L. (Vastaanottaja) & Faivush, M. (Vastaanottaja), 12 joulukuuta 2018

    Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset