• Postiosoite

    P.O. Box 66 (Agnes Sjöberginkatu 2), EE building

    00014 University of Helsinki

    Suomi

Organisaation profiili

We characterize polysaccharides, especially those obtained as side streams from various bioprocesses, in food and food contact materials. We are interested in the behavior of polysaccharides in dispersed systems: their gelation and formulation into aerogels, emulsifying properties, and capacity to inhibit lipid oxidation.

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • Elintarviketeknologia
  • Elintarvikekemia
  • Emulsiot
  • Aerogeelit
  • Pakkaukset
  • 116 Kemia
  • Analyyttinen kemia
  • Polysakkaridit
  • Lipidit

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai
  • Acta Student Award

    Figueiredo, Patricia (Vastaanottaja), 2021

    Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset

  • EIT FOODIO-Food Solutions Award

    Bhattarai, Mamata (Vastaanottaja), Silventoinen, P. C. (Vastaanottaja), Azizkhani, M. (Vastaanottaja), Toppinen, L. (Vastaanottaja), Abderhalden, S. (Vastaanottaja), Iriondo, M. (Vastaanottaja), Fernandez, B. (Vastaanottaja), Belokhvostov, V. (Vastaanottaja), Cohen, L. (Vastaanottaja) & Faivush, M. (Vastaanottaja), 12 jouluk. 2018

    Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset