• P.O. Box 66 (Agnes Sjöberginkatu 2), EE building

    00014 University of Helsinki

    Suomi

Aktiviteetit 2009 2019

Suodatin
Suullinen esitys

Speaker: Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
3 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

The potential role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Mamata Bhattarai (Puhuja)
14 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Spruce gum as a sustainable food ingredient from trees

Mamata Bhattarai (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

The International Symposium of Food Rheology and Texture

Zeynep Tacer Caba (Puhuja)
19 lokakuuta 201821 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oral presentation "Phenolic residues of hemicelluloses as potential antioxidant agents in emulsions"

Maarit Lahtinen (Puhuja)
12 maaliskuuta 201814 maaliskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker: Safety considerations of softwood galactoglucomannans in food use

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
21 maaliskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker: Innovations in Food Science and Technology

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
10 toukokuuta 201712 toukokuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Invited speaker: Arktiset Aromit Workshop 4. Elintarvikepakkaukset ja -materiaalit nyt ja tulevaisuudessa

Kirsi S. Mikkonen (Kutsuttu puhuja)
17 tammikuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Puusta ruokaan: biohajoavia pakkauksia ja stabilointiaineita

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
23 syyskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Speaker: Wood hemicelluloses act as efficient physical and oxidative emulsion stabilizers

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
22 elokuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys