Aktiviteetteja vuodessa
Aktiviteetit
- 17 tulosta
Hakutulokset
-
Spruce galactoglucomannan stabilizers: effect of their characteristics on stability and rheological properties of emulsion
Minh Thao Ho (Puhuja)
8 marrask. 2021 → 10 marrask. 2021Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Comparative Emulsion Stability Study of Hot Water-Extracted Birch Glucuronoxylans
Felix Abik (Puhuja)
9 huhtik. 2021Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Conference talk: Active polysaccharide matrices for extending the shelf-life of fresh plant products
Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
10 marrask. 2021Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Speaker: Active polysaccharide aerogels for extending the shelf-life of fresh plant products
Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
18 helmik. 2020 → 20 helmik. 2020Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Speaker: Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food
Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
3 huhtik. 2019Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Spruce gum as a sustainable food ingredient from trees
Mamata Bhattarai (Puhuja)
9 toukok. 2019Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
The potential role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization
Mamata Bhattarai (Puhuja)
14 kesäk. 2019Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Speaker: The 6th EPNOE International Polysaccharide Conference
Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
21 lokak. 2019 → 25 lokak. 2019Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Oral presentation "Which are the active constituents responsible for the emulsification properties of birch glucuronoxylan –rich extracts: carbohydrates or phenolics?"
Maarit Lahtinen (Puhuja)
21 lokak. 2019 → 25 lokak. 2019Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
The International Symposium of Food Rheology and Texture
Zeynep Tacer Caba (Puhuja)
19 lokak. 2018 → 21 lokak. 2018Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Effect of pH, ionic strength, concentration and processing on associative properties of spruce galactoglucomannans
Mamata Bhattarai (Puhuja)
23 toukok. 2018Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Oral presentation "Phenolic residues of hemicelluloses as potential antioxidant agents in emulsions"
Maarit Lahtinen (Puhuja)
12 maalisk. 2018 → 14 maalisk. 2018Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Speaker: Safety considerations of softwood galactoglucomannans in food use
Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
21 maalisk. 2018Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Speaker: Wood hemicelluloses act as efficient physical and oxidative emulsion stabilizers
Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
22 elok. 2017Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Speaker: Innovations in Food Science and Technology
Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
10 toukok. 2017 → 12 toukok. 2017Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Invited speaker: Arktiset Aromit Workshop 4. Elintarvikepakkaukset ja -materiaalit nyt ja tulevaisuudessa
Kirsi S. Mikkonen (Kutsuttu puhuja)
17 tammik. 2017Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Puusta ruokaan: biohajoavia pakkauksia ja stabilointiaineita
Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
23 syysk. 2017Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys