• P.O. Box 66 (Agnes Sjöberginkatu 2), EE building

    00014 University of Helsinki

    Suomi

Julkaisut 2008 2019

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2018

Resistant Starch

Tacer-Caba, Z. & Nilufer-Erdil, D., 2018, Reference Module in Food Science. Smithers, G. (toim.). Amsterdam: Elsevier

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Stearyl Alcohol Oleogels

Valoppi, F., Calligaris, S. & Marangoni, A., 2018, Edible Oleogels: Structure and Health Implications. Marangoni, A. & Garti, N. (toim.). 2nd toim. London (UK): Academic Press and AOCS Press, s. 219-234 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

2013

Recent studies on hemicellulose-based blends, composites and nanocomposites

Mikkonen, K., 2013, Advances in Natural Polymers: Composites and Nanocomposites. Thomas, S., Mathew, A. P. & Visakh, P. M. (toim.). Berlin: Springer-Verlag, s. 313-336 24 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu