Projekteja vuodessa
Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö
Henkilöt
-
Kirsi Jouppila
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - vanhempi yliopistonlehtori, dosentuuri
- Food processing
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
-
IntOat -Interactions of oat macromolecules and their role in the structure formation
Mäkelä-Salmi, N. (Projektinjohtaja), Jouppila, K. (Osallistuja), Freese, R. (Osallistuja), Maina, N. (Osallistuja), Huang, X. (Osallistuja), Ramos-Diaz, J. M. (Osallistuja), Laitinen, M. (Osallistuja), Grönfors, H. (Osallistuja) & Kemppinen, A. (Osallistuja)
01/05/2022 → 30/04/2025
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Leg4Life: Legumes for sustainable food system and healthy life
Pajari, A.-M. (Principal Investigator), Piironen, V. (Co-Principal Investigator), Vanhatalo, A. (Osallistuja), Simojoki, A. (Osallistuja), Jouppila, K. (Osallistuja), Kariluoto, S. (Osallistuja), Päivärinta, E. (Osallistuja), Konttinen, H. (Osallistuja), Hyytiäinen, K. (Osallistuja), Lombardini (former Lombardini-Riipinen), C. (Osallistuja), Lamminen, M. (Osallistuja), Alakukku, L. (Osallistuja), Chamlagain, B. (Osallistuja), Coda, R. (Osallistuja), Ertbjerg, P. (Osallistuja), Edelmann, M. (Osallistuja), Halmemies-Beauchet-Filleau, A. (Osallistuja), Itkonen, S. (Osallistuja), Katina, K. (Osallistuja), Knaapila, A. (Osallistuja), Kokkonen, T. (Osallistuja), Kuoppala, K. (Osallistuja), Lampi, A.-M. (Osallistuja), Mäkelä, P. (Osallistuja), Nurmi, V. (Osallistuja), Ramos-Diaz, J. M. (Osallistuja), Salonen, A. (Osallistuja), Sandell, M. (Osallistuja), Sihvonen, M. (Osallistuja), Sontag-Strohm, T. (Osallistuja), Stoddard, F. (Osallistuja), Tenkanen, M. (Osallistuja) & Varmanen, P. (Projektinjohtaja)
01/06/2019 → 31/08/2025
Projekti: Tutkimusprojekti
-
FOODNUTRI: Climate smart food and nutrition research infrastructure
Heinonen, M. (Projektinjohtaja), Mikkonen, K. S. (Osallistuja), Sandell, M. (Osallistuja), Piironen, V. (Osallistuja), Katina, K. (Osallistuja), Tenkanen, M. (Osallistuja), Jouppila, K. (Osallistuja), Koivula, H. (Osallistuja), Pajari, A.-M. (Osallistuja), Björkroth, J. (Osallistuja), Maunula, L. (Osallistuja), Säde, E. (Osallistuja), Mäkelä, J. (Osallistuja) & Niva, M. (Osallistuja)
01/12/2020 → 30/11/2021
Projekti: Muu projekti
-
3TexVegs+H: Tasty Texture: Tailored fibre/protein-rich vegetarian Health Power food & novel extrusion technology platform
Piironen, V. (Principal Investigator), Jouppila, K. (Principal Investigator), Sontag-Strohm, T. (Principal Investigator), Knaapila, A. (Principal Investigator), Katina, K. (Principal Investigator), Ramos-Diaz, J. M. (Muu) & Edelmann, M. (Osallistuja)
01/01/2019 → 31/12/2020
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Novel technologies for frozen bakery products with healthy nutrition profile (HEALTHYFROZ)
Jouppila, K. (Projektinjohtaja)
01/06/2010 → 31/05/2013
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Gelation potential of oat protein isolate: Influence of extraction method, gelling conditions, and enzymatic modification
Laitinen, M., Kokkonen, T., Huang, X., Jouppila, K., Maina, N. H. & Mäkelä-Salmi, N., 21 maalisk. 2025, julkaisussa: Food Chemistry. 481Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open access -
B Vitamins in Legume Ingredients and Their Retention in High Moisture Extrusion
Siitonen, A., Nieminen, F. H., Kallio, V., Tuccillo, F., Kantanen, K. A., Ramos-Diaz, J. M., Jouppila, K., Piironen, V., Kariluoto, S. & Edelmann, M., 20 helmik. 2024, julkaisussa: Foods. 13, 5, 17 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
Effects of Laccase and Transglutaminase on the Physicochemical and Functional Properties of Hybrid Lupin and Whey Protein Powder
Santoso, T., Ho, M. T., Vinothsankar, G., Jouppila, K., Chen, T., Owens, A., Lazarjani, M. P., Farouk, M. M., Colgrave, M. L., Otter, D., Kam, R. & Le, T. T., 1 heinäk. 2024, julkaisussa: Foods. 13, 3, 18 Sivumäärä, 2090.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open access -
Fermentation of faba bean flour as a pre-treatment in high-moisture extrusion for simultaneous fortification of vitamin B12 and reduction of raffinose oligosaccharides in meat analogues
Kantanen, K. A., Chamlagain, B., Succi, V., Seppänen, S. T. M., Edelmann, M., Siitonen, A., Kemppinen, L. K., Kemppinen, A., Kangas, M. H., Varmanen, P., Piironen, V. & Jouppila, K., 5 jouluk. 2024, julkaisussa: Future Foods. 10, 100518.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
Masking off-flavors of faba bean protein concentrate and extrudate: The role of in situ and in vitro produced dextran
Wang, Y., Tuccillo, F., Niklander, K., Livi, G., Siitonen, A., Pöri, P., Edelmann, M., Sawadogo-Lingani , H., Maina, N., Jouppila, K., Lampi, A.-M., Sandell, M., Piironen, V., Honkapää, K., Sözer, N., Coda, R., Knaapila, A. & Katina, K., toukok. 2024, julkaisussa: Food Hydrocolloids. 150, 15 Sivumäärä, 109692.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto
Aktiviteetit
-
DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück
Stoddard, F. (Vieraileva tutkija), Katina, K. K. (Vieraileva tutkija) & Jouppila, K. (Vieraileva tutkija)
23 lokak. 2019 → 24 lokak. 2019Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypit › Akateeminen vierailu toiseen organisaatioon
-
Emmanuelle Talón Argente
Jouppila, K. (Isäntä)
1 elok. 2015 → 31 lokak. 2015Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypit › Isännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa
-
2nd Congress on Food Structure Design (FSD 2016), 26.-28.10.2016
Jouppila, K. (Tieteellisen komitean jäsen)
2015 → …Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Hasene Keskin
Jouppila, K. (Isäntä)
24 elok. 2015 → 27 elok. 2015Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypit › Isännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa
-
Agricultural and Food Science (Lehti)
Jouppila, K. (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
2014 → …Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypit › Tiedelehden toimittaja
Lehtileikkeet
-
The prize of Helsinki Challenge idea competition was divided between two teams
Tang, J., Jouppila, K. & Aittokallio, T.
24/11/2017
1 kohde/ Medianäkyvyys
Lehdistö/media