Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Henkilöt

Valokuva Kirsi Jouppila
19952019

Projektit

Julkaisut

Application of NIR imaging to the study of expanded snacks containing amaranth, quinoa and kañiwa

Ramos Diaz, J. M., Rinnan, Å. & Jouppila, K. L., maaliskuuta 2019, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 102, s. 8-14 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Encapsulation of eugenol by spray-drying using whey protein isolate or lecithin: Release kinetics, antioxidant and antimicrobial properties

Talon, E., Lampi, A-M., Vargas, M., Chiralt, A., Jouppila, K. & Gonzalez-Martinez, C., 15 lokakuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 295, s. 588-598 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Oxidative and physical stability of oil-in-water emulsions prepared with quinoa and amaranth proteins

Gurbuz, G., Kauntola, V., Diaz, J. M. R., Jouppila, K. & Heinonen, M., maaliskuuta 2018, julkaisussa : European Food Research and Technology. 244, 3, s. 469-479 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Sensory driven design of gluten-free quinoa licorice

Julkaisun otsikon käännös: Gluteenittoman kvinoalakritsin kuluttajalähtöinen kehittäminenKnaapila, A., Oksa, V. & Jouppila, K., 3 syyskuuta 2018.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteri

Development of Extruded Shrimp-Corn Snack Using Response Surface Methodology

Topuz, O. K., Gokoglu, N., Jouppila, K. & Kirjoranta, S., maaliskuuta 2017, julkaisussa : Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences. 17, 2, s. 333-343 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Vieraileva tutkija), , Kati Kristiina Katina (Vieraileva tutkija), & Kirsi Jouppila (Vieraileva tutkija)

23 lokakuuta 201924 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

2nd Congress on Food Structure Design (FSD 2016), 26.-28.10.2016

Kirsi Jouppila (Tieteellisen komitean jäsen)

2015 → …

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Hasene Keskin

Kirsi Jouppila (Isäntä)

24 elokuuta 201527 elokuuta 2015

Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypitIsännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa

Emmanuelle Talón Argente

Kirsi Jouppila (Isäntä)

1 elokuuta 201531 lokakuuta 2015

Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypitIsännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa

Agricultural and Food Science (Lehti)

Kirsi Jouppila (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))

2014 → …

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja