Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Henkilöt

Valokuva Per Ertbjerg
19932020
Valokuva Marina Heinonen
19902020
Valokuva Kirsi Jouppila
19952022

Projektit

Julkaisut

Active food packaging through controlled in situ production and release of hexanal

Lehtonen, M., Kekäläinen, S., Nikkilä, I., Kilpeläinen, P., Tenkanen, M. & Mikkonen, K. S., 30 maaliskuuta 2020, julkaisussa : Food chemistry. X. 5, 10 Sivumäärä, 100074.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Assembling of the interfacial layer affects the physical and oxidative stability of faba bean protein-stabilized oil-in-water emulsions with chitosan

Liu, C., Pei, R., Peltonen, L. & Heinonen, M., toukokuuta 2020, julkaisussa : Food Hydrocolloids. 102, 11 Sivumäärä, 105614.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Dataset of Verbal evaluation of Umami taste in Europe

Iannilli, E., Knaapila, A., Cecchini, M. P. & Hummel, T., 7 tammikuuta 2020, julkaisussa : Data in Brief. 2020

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

EIT FOOD ja Ecopack haasteprojekti

Koivula, H., 26 tammikuuta 2020, julkaisussa : Pakkaus. 1, s. 30-32 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

ELIMÄKI locus is required for vertical proprioceptive response in birch trees

Alonso Serra, J. A., Shi, X., Peaucelle, A., Rastas, P., Bourdon, M., Immanen, J., Takahashi, J., Koivula, H., Eswaran, G., Muranen, S. J., Help, H., Smolander, O-P., Su, C., Safronov, O., Gerber, L., Salojärvi, J., Hagqvist, R., Mähönen, A. P., Helariutta, Y. & Nieminen, K., 30 tammikuuta 2020, julkaisussa : Current Biology. 17 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit

Shahin Banasaz

Kirsi S. Mikkonen (Isäntä)
3 helmikuuta 202031 heinäkuuta 2020

Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypitIsännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa

Speaker: Active polysaccharide aerogels for extending the shelf-life of fresh plant products

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
18 helmikuuta 202020 helmikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Invited Speaker: Thermal analytical methods in food sciences

Kirsi S. Mikkonen (Puhuja)
13 helmikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

The 6th InternationalVitamin Conference 2020

Vieno Piironen (Tieteellisen komitean jäsen)
22 syyskuuta 202025 syyskuuta 2020

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

6th ISEKI-Food Conference

Vieno Piironen (Tieteellisen komitean jäsen)
8 heinäkuuta 202010 heinäkuuta 2020

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Palkinnot

Duodecim-lehden kirjoituspalkinto: Ruoan lisäaineet ja terveellisyys

Marina Heinonen (Vastaanottaja), 14 marraskuuta 2014

Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset