Julkaisut

Suodatin
Konferenssiesitelmän abstrakti
2016

Subjective olfaction and responses to food-related odors

Knaapila, A., Laaksonen, O., Virtanen, M., Lagstrom, H. & Sandell, M., marraskuuta 2016, julkaisussa : Chemical Senses. 41, 9, s. E168-E169 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiesitelmän abstraktiTutkimusvertaisarvioitu

2011

Folate in cereals: Possibilities to enhance folate intake from cereal foods

Piironen, V., Edelmann, M. & Kariluoto, S., 27 maaliskuuta 2011, julkaisussa : Abstracts of papers of the American Chemical Society . 241, 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiesitelmän abstraktiTutkimusvertaisarvioitu

2003

Folate bioaccessibility from various food products studied in a dynamic in vitro gastrointestinal model.

Havenaar, R., Verwei, M., Olivares, AB., Arkbage, K., Ros, G., Witthoft, C., Walker, C., Carnovale, E., Kariluoto, S. & Finglas, P., marraskuuta 2003, julkaisussa : Journal of Nutrition. 133, 11, s. 3862S-3863S 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiesitelmän abstraktiTutkimusvertaisarvioitu