Julkaisut 1982 2020

Suodatin
Patentti
2018

Method of treating foodstuff

Alatossava, J. T. & Munsch-Alatossava, P., 21 maaliskuuta 2018, IPC-nro EPO Bulletin 2018/12, European Patent Office, Patenttinumero EP 2 162 021 B1, 13 kesäkuuta 2008, Prioriteetin päiväys 13 kesäkuuta 2008, Prioriteettinumero 08775479.2

Tutkimustuotos: Patentti

2015

Menetelmä gluteeniproteiinipitoisuuden vähentämiseksi viljalajin jakeessa

Sontag-Strohm, T. S., Huang, X., Kanerva, P. M. & Salovaara, H. O., elokuuta 2015, IPC-nro A23L, A23J, A21D, Patentti- ja rekisterihallitus, Patenttinumero 125288, 14 elokuuta 2015, Prioriteetin päiväys 14 elokuuta 2012, Prioriteettinumero FI000125288B

Tutkimustuotos: Patentti

2014

A method for reducing the content of gluten proteins in a cereal fraction

Sontag-Strohm, T., Huang, X., Kanerva, P. & Salovaara, H., 20 helmikuuta 2014, IPC-nro A23L, A23J, World Intellectual Property Organization (WIPO), Patenttinumero WO 2014/027139 A1, 20 helmikuuta 2014

Tutkimustuotos: Patentti

Method for producing a proteinous food composition

Sontag-Strohm, T., Salovaara, H., Jiang, Z., Wu, W. & Xu, Y., 30 lokakuuta 2014, IPC-nro A23J1/00; A23J1/12; A23J1/14; A23J3/14; A23L1/10; A23L1/20; A23L1/211; A23L1/48, WIPO, Patenttinumero WO2014174149 (A1), 30 lokakuuta 2014, Prioriteetin päiväys 25 huhtikuuta 2013, Prioriteettinumero FI20130005425

Tutkimustuotos: Patentti

2011

Menetelmä elintarvikkeiden käsittelemiseksi

Munsch-Alatossava, P. & Alatossava, J. T., 1 joulukuuta 2011

Tutkimustuotos: Patentti