Julkaisut 1982 2020

Suodatin
Väitöskirja
2018

Investigations on protein-lipid interactions under oxidative conditions

Gurbuz, G., maaliskuuta 2018, Helsinki: University of Helsinki. 88 Sivumäärä

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirja

Open access

Whey protein oxidation: LC-MS investigations of peptide markers

Koivumäki, T. P., 3 maaliskuuta 2018, Helsinki: University of Helsinki. 86 Sivumäärä

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirja

Open access
2012

Bioprocessing to improve oat bread quality

Julkaisun otsikon käännös: Bioprosessointi kauraleivän laadun parantajanaFlander, L., 17 elokuuta 2012, Espoo: Valtion teknillinen tutkimuskeskus. 91 Sivumäärä

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirja

Open access
2009

Mannans as film formers and emulsion stabilizers

Mikkonen, K. S., 2009, Helsinki: University of Helsinki, Department of Food Technology. 82 Sivumäärä

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirja

2008

Folates in rye: determination and enhancement by food processing

Kariluoto, S., 2008, Helsinki: University of Helsinki. 86 Sivumäärä

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirja