Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät

  • Puhelin0503126089
  • Latokartanonkaari 5

    00014 Helsinki

    Suomi

Organisaation profiili

Yksikön profiili

Monitieteinen tutkimusryhmä on kiinnostunut etsimään ratkaisuja kestävän ruoantuotannon varmistamiseksi tulevaisuudessa. Erityisenä mielenkiintoina on uusien teknologioiden mahdollisuuksien arvioiminen ympäristö-, taloudellisen ja sosiaalisen kestävyyden kannalta. 

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Projektit 2018 2023

Julkaisut 2018 2019

Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 9 toukokuuta 2019. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Tiedosto

Ruokajärjestelmien haasteet, solumaatalous ja muuttuvat maaseudut

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 2019, s. 19. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Open access
Tiedosto

The complexity of sustainable diets

Tuomisto, H. L., toukokuuta 2019, julkaisussa : Nature Ecology & Evolution. 3, 5, s. 720-721 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

The eco‐friendly burger: Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?

Tuomisto, H. L., tammikuuta 2019, julkaisussa : EMBO Reports. 20, 1, 6 Sivumäärä, 47395.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

Tuotantoeläinten jälkeinen biotalous muuttaa ruokajärjestelmää sekä ihmisten ja eläinten suhteita

Ryynänen, T., 2019, julkaisussa : Ruralia. 2019, 1, s. 14-15 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Open access
Tiedosto

Aktiviteetit 2018 2020

  • 8 Suullinen esitys
  • 4 Kutsuesitelmä
  • 2 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

New Food Conference

Hanna Tuomisto (Puhuja)
23 huhtikuuta 202024 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

“BUT WHAT ABOUT THE FARMERS?”: HOW TO MEET THE ECONOMIC AND SOCIAL CHALLENGES OF FOOD INNOVATIONS?

Hanna Tuomisto (Puhuja)
24 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Soluviljellyn lihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet

Hanna Tuomisto (Puhuja)
9 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Sustainability Science Days

Hanna Tuomisto (Järjestäjätoimikunnan jäsen)
9 toukokuuta 201910 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Challenges of prospective life cycle assessment of emerging cell-culture based technologies for food production

Hanna Tuomisto (Puhuja)
26 toukokuuta 201930 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Lehdistö/media

A-studio: Tulevaisuuden ruoka

Hanna Tuomisto

18/09/2018

1 kohde/ medianäkyvyys

Lehdistö/media