Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät

  • Puhelin0503126089
  • Latokartanonkaari 5

    00014 Helsinki

    Suomi

Organisaation profiili

Yksikön profiili

Monitieteinen tutkimusryhmä on kiinnostunut etsimään ratkaisuja kestävän ruoantuotannon varmistamiseksi tulevaisuudessa. Erityisenä mielenkiintoina on uusien teknologioiden mahdollisuuksien arvioiminen ympäristö-, taloudellisen ja sosiaalisen kestävyyden kannalta. 

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Projektit 2018 2023

Julkaisut 2018 2019

Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 9 toukokuuta 2019.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Tiedosto

The complexity of sustainable diets

Tuomisto, H. L., toukokuuta 2019, julkaisussa : Nature Ecology & Evolution. 3, 5, s. 720-721 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

Tuotantoeläinten jälkeinen biotalous muuttaa ruokajärjestelmää sekä ihmisten ja eläinten suhteita

Ryynänen, T., 2019, julkaisussa : Ruralia. 2019, 1, s. 14-15 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Open access
Tiedosto

Agroekologiset symbioosit ja solumaatalous: Ympäristövaikutukset, eettinen kestävyys ja yhteiskunnallinen hyväksyttävyys

Tuomisto, H. L. & Ryynänen, T. T., 31 elokuuta 2018, julkaisussa : Helsingin Yliopisto. Ruralia-Instituutti. Raportteja. 2018, 183, s. 29 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiesitelmän abstraktiTutkimus

Effect of environmental changes on vegetable and legume yields and nutritional quality

Scheelbeek, P. F. D., Bird, F. A., Tuomisto, H. L., Green, R., Harris, F. B., Joy, E. J. M., Chalabi, Z., Allen, E., Haines, A. & Dangour, A. D., 26 kesäkuuta 2018, julkaisussa : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 115, 26, s. 6804-6809 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit 2018 2019

  • 8 Suullinen esitys
  • 1 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Kuluttajan asema digitalisaation tuomassa muutoksessa

Toni Ryynänen (Puhuja)
10 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Sustainability Science Days 2019

Toni Ryynänen (Osallistuja)
9 toukokuuta 201910 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Second home owners in Regional Development

Manu Rantanen (Puhuja), Toni Ryynänen (Puhuja)
19 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tuotantoeläinten jälkeinen biotalous - Muuttaako soluviljelty ruoka ihmisten ja tuotantoeläinten suhteita?

Toni Ryynänen (Puhuja)
9 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Keinolihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet

Hanna Tuomisto (Puhuja)
7 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Lehdistö/media