Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät

  • Puhelin0503126089
  • Latokartanonkaari 5

    00014 Helsinki

    Suomi

Aktiviteetit 2018 2020

  • 8 Suullinen esitys
  • 4 Kutsuesitelmä
  • 2 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

New Food Conference

Hanna Tuomisto (Puhuja)
23 huhtikuuta 202024 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

“BUT WHAT ABOUT THE FARMERS?”: HOW TO MEET THE ECONOMIC AND SOCIAL CHALLENGES OF FOOD INNOVATIONS?

Hanna Tuomisto (Puhuja)
24 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Soluviljellyn lihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet

Hanna Tuomisto (Puhuja)
9 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Novel technologies and sustainable food systems

Hanna Tuomisto (Puhuja)
27 maaliskuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Sustainability Science Days 2019

Toni Ryynänen (Osallistuja)
9 toukokuuta 201910 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Challenges of Sustainable Food Systems

Hanna Tuomisto (Puhuja)
14 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Challenges of prospective life cycle assessment of emerging cell-culture based technologies for food production

Hanna Tuomisto (Puhuja)
26 toukokuuta 201930 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Sustainability Science Days

Hanna Tuomisto (Järjestäjätoimikunnan jäsen)
9 toukokuuta 201910 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Tuotantoeläinten jälkeinen biotalous - Muuttaako soluviljelty ruoka ihmisten ja tuotantoeläinten suhteita?

Toni Ryynänen (Puhuja)
9 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Keinolihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet

Hanna Tuomisto (Puhuja)
7 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Kuinka vähentää ruoantuotannon haitallisia ympäristövaikutuksia uusien teknologioiden avulla?

Toni Ryynänen (Puhuja)
19 huhtikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Life cycle assessment of cultured meat combined with assessment of opportunity costs of land use

Hanna Tuomisto (Puhuja)
18 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Life cycle assessment of cultured meat combined with assessment of opportunity costs of land use

Hanna Tuomisto (Puhuja)
18 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys