Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät

  • Puhelin0503126089
  • Latokartanonkaari 5

    00014 Helsinki

    Suomi

Aktiviteetit 2018 2020

  • 8 Suullinen esitys
  • 4 Kutsuesitelmä
  • 2 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
Suodatin
Kutsuesitelmä

“BUT WHAT ABOUT THE FARMERS?”: HOW TO MEET THE ECONOMIC AND SOCIAL CHALLENGES OF FOOD INNOVATIONS?

Hanna Tuomisto (Puhuja)
24 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

New Food Conference

Hanna Tuomisto (Puhuja)
23 huhtikuuta 202024 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Novel technologies and sustainable food systems

Hanna Tuomisto (Puhuja)
27 maaliskuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Challenges of Sustainable Food Systems

Hanna Tuomisto (Puhuja)
14 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä