Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät

  • Puhelin0503126089
  • Latokartanonkaari 5

    00014 Helsinki

    Suomi

Aktiviteetit 2018 2020

  • 8 Suullinen esitys
  • 4 Kutsuesitelmä
  • 2 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
Suodatin
Suullinen esitys

Soluviljellyn lihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet

Hanna Tuomisto (Puhuja)
9 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tuotantoeläinten jälkeinen biotalous - Muuttaako soluviljelty ruoka ihmisten ja tuotantoeläinten suhteita?

Toni Ryynänen (Puhuja)
9 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Challenges of prospective life cycle assessment of emerging cell-culture based technologies for food production

Hanna Tuomisto (Puhuja)
26 toukokuuta 201930 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Kuinka vähentää ruoantuotannon haitallisia ympäristövaikutuksia uusien teknologioiden avulla?

Toni Ryynänen (Puhuja)
19 huhtikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Keinolihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet

Hanna Tuomisto (Puhuja)
7 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Life cycle assessment of cultured meat combined with assessment of opportunity costs of land use

Hanna Tuomisto (Puhuja)
18 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Life cycle assessment of cultured meat combined with assessment of opportunity costs of land use

Hanna Tuomisto (Puhuja)
18 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys