• Puhelin0503126089
  • Latokartanonkaari 5

    00014 Helsinki

    Suomi

Julkaisut

2020

Life cycle assessment of cell-cultured egg albumin

Maljanen, N-L., Ercili-Cura, D., Kujanpää, L., Landowski, C., Nordlund, E., Ryynänen, T. & Tuomisto, H., 2020, s. 191.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteri

Open access

Life Cycle Assessment of Community-Based Sewer Mining: Integrated Heat Recovery and Fit-For-Purpose Water Reuse

Cabling, L. P. B., Kobayashi, Y., Davies, E. G. R., Ashbolt, N. J. & Liu, Y., toukokuuta 2020, julkaisussa : Environments. 7, 5, 15 Sivumäärä, 36.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Policy Challenges of Cellular Agriculture

Moritz, J., 2020, (Julkaisematon).

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteri

Responses of Parameters for Electrical Impedance Spectroscopy and Pressure-Volume Curves to Drought Stress in Pinus bungeana Seedlings

Wang, A-F., Di, B., Repo, T., Roitto, M. & Zhang, G., maaliskuuta 2020, julkaisussa : Forests. 11, 3, 14 Sivumäärä, 359.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

The impact of environmental changes on the yield and nutritional quality of fruits, nuts and seeds: a systematic review

Julkaisun otsikon käännös: Ympäristönmuutoksen vaikutukset hedelmien, pähkinöiden ja siementen satoihin ja ravitsemuskoostumukseen: systemaattinen kirjallisuustarkasteluAlae-Carew, C., Nicoleau, S., Bird, F. A., Hawkins, P., Tuomisto, H., Haines, A., Dangour, A. D. & Scheelbeek, P. F. D., 30 tammikuuta 2020, julkaisussa : Environmental Research Letters. 15, 2, 14 Sivumäärä, 023002.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

The Post-Anthropocene Diet: Navigating Future Diets for Sustainable Food Systems

Mazac, R. & Tuomisto, H. L., 2 maaliskuuta 2020, julkaisussa : Sustainability. 12, 6, 15 Sivumäärä, 2355.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2019

Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 9 toukokuuta 2019. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Tiedosto

Challenges of cultured meat

Moritz, J., 2019, (Julkaisematon).

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

CULTURED MEAT AND CHANGING RURAL AREAS

Räty, N. S., Ryynänen, T. & Tuomisto, H., 6 lokakuuta 2019.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteri

Cultured Meat in the Social Science Research: A Tentative Classification of the Challenges

Julkaisun otsikon käännös: Viljelty liha yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa - haasteiden alustava luokitteluRyynänen, T., Räty, N. S. & Tuomisto, H., lokakuuta 2019, s. 38. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Open access
Tiedosto

Ruokajärjestelmien haasteet, solumaatalous ja muuttuvat maaseudut

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 2019, s. 19. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Open access
Tiedosto

The complexity of sustainable diets

Tuomisto, H. L., toukokuuta 2019, julkaisussa : Nature Ecology & Evolution. 3, 5, s. 720-721 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

The eco‐friendly burger: Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?

Tuomisto, H. L., tammikuuta 2019, julkaisussa : EMBO Reports. 20, 1, 6 Sivumäärä, 47395.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

Open access
Tiedosto

Tuotantoeläinten jälkeinen biotalous muuttaa ruokajärjestelmää sekä ihmisten ja eläinten suhteita

Ryynänen, T., 2019, julkaisussa : Ruralia. 2019, 1, s. 14-15 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Open access
Tiedosto

Vertical Farming and Cultured Meat: Immature Technologies for Urgent Problems

Tuomisto, H., marraskuuta 2019, julkaisussa : One Earth. 1, 3, s. 275-277

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKommenttiTieteellinen

Wooden and Plastic Pallets: A Review of Life Cycle Assessment (LCA) Studies

Deviatkin, I., Khan, M., Ernst, E. & Horttanainen, M., 2 lokakuuta 2019, julkaisussa : Sustainability. 11, 20, 17 Sivumäärä, 5750.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2018

Agroekologiset symbioosit ja solumaatalous: Ympäristövaikutukset, eettinen kestävyys ja yhteiskunnallinen hyväksyttävyys

Tuomisto, H. L. & Ryynänen, T. T., 31 elokuuta 2018, julkaisussa : Helsingin Yliopisto. Ruralia-Instituutti. Raportteja. 2018, 183, s. 29 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiesitelmän abstraktiTutkimus

Effect of environmental changes on vegetable and legume yields and nutritional quality

Scheelbeek, P. F. D., Bird, F. A., Tuomisto, H. L., Green, R., Harris, F. B., Joy, E. J. M., Chalabi, Z., Allen, E., Haines, A. & Dangour, A. D., 26 kesäkuuta 2018, julkaisussa : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 115, 26, s. 6804-6809 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access

Environmental impacts of cultured meat production in a hollow-fibre bioreactor

Tuomisto, H., 2 joulukuuta 2018, s. 444. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Importance of considering environmental sustainability in dietary guidelines

Tuomisto, H. L., 2018, julkaisussa : The Lancet Planetary Health. 2, 8, s. e331-e332 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKommenttiTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Keinoliha ja ruuantuotannon haasteet

Tuomisto, H. L., joulukuuta 2018, julkaisussa : Skeptikko. 4

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Life cycle assessment of cellular agriculture combined with agroecological symbiosis

Tuomisto, H. L., 2018.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Open access

Life cycle assessment of cultured meat combined with assessment of opportunity costs of land use

Tuomisto, H. L., 2018. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Miten kuluttajat suhtautuvat viljeltyyn lihaan ja solumaatalouden tuotteisiin?

Ryynänen, T. T., 2018, julkaisussa : Ruralia. 2018, 2, s. 8-9 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuMuu artikkeliTieteellinen

Open access
Tiedosto

The potential of future foods for sustainable and healthy diets

Parodi, A., Leip, A., De Boer, I. J. M., Slegers, P. M., Ziegler, F., Temme, E. H. M., Herrero, M., Tuomisto, H. L., Valin, H., Van Middelaar, C. E., Van Loon, J. J. A. & Van Zanten, H. H. E., 14 joulukuuta 2018, julkaisussa : Nature sustainability. 1, 12, s. 782-789 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access