Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät

  • Puhelin0503126089
  • Latokartanonkaari 5

    00014 Helsinki

    Suomi

Julkaisut 2018 2019

Suodatin
Konferenssiabstrakti
2019

Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 9 toukokuuta 2019. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Tiedosto

Cultured Meat in the Social Science Research: A Tentative Classification of the Challenges

Julkaisun otsikon käännös: Viljelty liha yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa - haasteiden alustava luokitteluRyynänen, T., Räty, N. S. & Tuomisto, H., lokakuuta 2019, s. 38. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Open access
Tiedosto

Ruokajärjestelmien haasteet, solumaatalous ja muuttuvat maaseudut

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 2019, s. 19. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Open access
Tiedosto
2018

Environmental impacts of cultured meat production in a hollow-fibre bioreactor

Tuomisto, H., 2 joulukuuta 2018, s. 444. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Life cycle assessment of cellular agriculture combined with agroecological symbiosis

Tuomisto, H. L., 2018.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimusvertaisarvioitu

Open access

Life cycle assessment of cultured meat combined with assessment of opportunity costs of land use

Tuomisto, H. L., 2018. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimusvertaisarvioitu