Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät

  • Puhelin0503126089
  • Latokartanonkaari 5

    00014 Helsinki

    Suomi

Julkaisut 2018 2020

Suodatin
Artikkeli
2019

Tuotantoeläinten jälkeinen biotalous muuttaa ruokajärjestelmää sekä ihmisten ja eläinten suhteita

Ryynänen, T., 2019, julkaisussa : Ruralia. 2019, 1, s. 14-15 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Open access
Tiedosto
2018

Effect of environmental changes on vegetable and legume yields and nutritional quality

Scheelbeek, P. F. D., Bird, F. A., Tuomisto, H. L., Green, R., Harris, F. B., Joy, E. J. M., Chalabi, Z., Allen, E., Haines, A. & Dangour, A. D., 26 kesäkuuta 2018, julkaisussa : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 115, 26, s. 6804-6809 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access

Keinoliha ja ruuantuotannon haasteet

Tuomisto, H. L., joulukuuta 2018, julkaisussa : Skeptikko. 4

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

The potential of future foods for sustainable and healthy diets

Parodi, A., Leip, A., De Boer, I. J. M., Slegers, P. M., Ziegler, F., Temme, E. H. M., Herrero, M., Tuomisto, H. L., Valin, H., Van Middelaar, C. E., Van Loon, J. J. A. & Van Zanten, H. H. E., 14 joulukuuta 2018, julkaisussa : Nature sustainability. 1, 12, s. 782-789 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access