• Agnes Sjöberginkatu 2

    00014 Helsingin yliopisto

Aktiviteetit

Miksi kaura on nyt niin kovasti esillä? Töölön rotaryklubi

Hannu Salovaara (Puhuja: esitelmän pitäjä)
31 tammikuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Yosan tarina 1/X

Hannu Salovaara (Puhuja)
1 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Vieraileva tutkija), Kati Kristiina Katina (Vieraileva tutkija), Kirsi Jouppila (Vieraileva tutkija)
23 lokakuuta 201924 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Puhdaskauran ja -kauratuotteiden gluteenittomuuden varmistaminen

Hanna Ahola (Sivuohjaaja), Xin Huang (Ohjaaja), Tuula Sontag-Strohm (Ohjaaja)
2019

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kaura on niin suosittu? Agroseniorit

Hannu Salovaara (Puhuja)
7 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Healthgrain Forum Symposium and Workshop

Elisa Arte (Osallistuja)
17 kesäkuuta 201918 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

New insights into oat beta-glucan functionality

Noora Mäkelä (Puhuja)
18 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Journal of Food Science and Technology (Lehti)

Noora Mäkelä (Arvioitsija (reviewer))
2019 → …

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein

Elisa Arte (Puhuja)
22 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kaura on nyt niin esillä?

Hannu Salovaara (Puhuja)
6 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Vuoden 1918 nälkä - viljan tuonnin loppuminen Venäjältä 1917

Hannu Salovaara (Puhuja)
2 helmikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Oats in Food Industry in Finland

Hannu Salovaara (Puhuja)
14 kesäkuuta 201815 kesäkuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Vieraileva tutkija), Kati Kristiina Katina (Vieraileva tutkija)
17 tammikuuta 201818 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Kick-off seminar of SUSFOOD2 Cofunded Call Projects

Rossana Coda (Puhuja: esitelmän pitäjä)
24 lokakuuta 201825 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Amélioration des qualités organoleptiques d'un pain biologique par l'étude et l'optimisation de son levain

Rossana Coda (Vastaväittäjä)
9 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: TutkimustyypitVastaväittäjä

AACC Internaional Annual Meeting 2018

Noora Mäkelä (Posteriesitys)
21 lokakuuta 201823 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Viljateknologien 28. Helmikollokvio 2018

Hannu Salovaara (Puhuja: esitelmän pitäjä)
2 helmikuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Miksi kauraa?

Hannu Salovaara (Puhuja)
11 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

The protective role of phytate in the oxidative degradation of cereal beta-glucans

Yujie Wang (Puhuja)
8 lokakuuta 201711 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Laskelma gluteenin saannista

Hannu Salovaara (Puhuja), Tuula Stina Sontag-Strohm (Puhuja)
24 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Phytate protects cereal beta-glucan against oxidative degradation

Yujie Wang (Puhuja)
13 marraskuuta 201715 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Optimization of bioprocessing to improve protein solubilization and digestibility

Elisa Arte (Puhuja)
8 lokakuuta 201711 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

31st EFFoST International Conference"Food Science and Technology Challenges for the 21st Century"

Rossana Coda (Puhuja)
14 marraskuuta 201716 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Viljelykierron monipuolistaminen gluteenittomilla kasveilla: Satafood Kehittämisyhdistys ry

Hannu Salovaara (Puhuja: esitelmän pitäjä)
14 maaliskuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Miksi suomalainen kaura on niin hyvää?

Hannu Salovaara (Puhuja)
14 maaliskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

40 vuotta viljateknologian virkojen perustamisesta

Hannu Salovaara (Puhuja)
3 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Viljan merkitys länsimaisen ihmisen ravitsemuksessa tulevaisuudessa

Hannu Salovaara (Puhuja)
10 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Viljateknologien 27. Helmikollokvio

Hannu Salovaara (Järjestäjätoimikunnan puheenjohtaja)
3 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Ruisleivästäkö gluteenitonta? Kaura ja härkäpapu, uudet superfoodit

Tuula Sontag-Strohm (Kutsuttu puhuja)
10 toukokuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Raisio Oyj:n Tutkimussäätiön seminaari

Tuula Sontag-Strohm (Puhuja: esitelmän pitäjä)
20 huhtikuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

31st EFFoST International Conference

Chong Xie (Posteriesitys)
13 marraskuuta 201716 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

ICC-Austria Award for Wholegrain Research

Yujie Wang (Osallistuja)
15 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitPalkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset

Use of sourdough made with dextran enriched faba bean flour for enhancing the baking properties of wheat bread

Yaqin Wang (Puhuja)
8 lokakuuta 201711 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Viljelykierron monipuolistaminen gluteenittomilla kasveilla

Hannu Salovaara (Puhuja: esitelmän pitäjä)
10 maaliskuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidant

Yujie Wang (Puhuja: esitelmän pitäjä)
5 kesäkuuta 20167 kesäkuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The Food Factor

Rossana Coda (Puhuja)
2 marraskuuta 2016

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Härkäpavun elintarvikepotentiaali

Hannu Salovaara (Puhuja)
5 helmikuuta 2016

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Maataloustieteiden päivät 2016

Hannu Salovaara (Puhuja: esitelmän pitäjä)
12 tammikuuta 201613 tammikuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

PhD supervision Yujie Wang

Tuula Sontag-Strohm (Ohjaaja)
2016 → …

Aktiviteetti: TutkimustyypitVäitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja

"New Plant Protein Foods",Graduate course of Doctoral Programme in Food Chain and Health

Tuula Sontag-Strohm (Järjestäjätoimikunnan puheenjohtaja), Frederick Lothrop Stoddard (Järjestäjätoimikunnan jäsen)
26 lokakuuta 201629 lokakuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

13th International Hydrocolloids Conference

Noora Mäkelä (Posteriesitys)
16 toukokuuta 201620 toukokuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Diarra Compaore

Ndegwa Maina (Isäntä)
21 marraskuuta 201612 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypitIsännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa

THE ROLE OF PHYTATE IN THE KINETICS OF BETA-GLUCAN OXIDATIVE DEGRADATION

Yujie Wang (Ohjaaja), Tuula Stina Sontag-Strohm (Sivuohjaaja), Henry Ndegwa Maina (Sivuohjaaja)
1 helmikuuta 20161 elokuuta 2016

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

30th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (WGPAT)

Hannu Salovaara (Osallistuja)
23 syyskuuta 201624 syyskuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Member of evaluation panel

Hannu Salovaara (Osallistuja)
2016

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitTyypit: Muut aktiviteetit - Muut

Fu-Hung Hsieh

Tuula Sontag-Strohm (Isäntä)
24 lokakuuta 201630 lokakuuta 2016

Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypitIsännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa