Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Projektit 1996 2020

Julkaisut 1999 2019

3D Convolutional Neural Network Applied to CT Angiography in the Detection of an Acute Ischemic Stroke

Öman, O., Mäkelä, T., Salli, E., Savolainen, S. & Kangasniemi, M., 2019, julkaisussa : European radiology experimental. 3, 11 Sivumäärä, 8.

Open access
Tiedosto

Accumulation of progerin affects the symmetry of cell division and is associated with impaired Wnt signaling and the mislocalization of nuclear envelope proteins

Sola-Carvajal, A., Revêchon, G., Helgadottir, H. T., Whisenant, D., Hagblom, R., Döhla, J., Katajisto, P., Brodin, D., Fagerström-Billai, F., Viceconte, N. & Eriksson, M., 23 huhtikuuta 2019, julkaisussa : Journal of Investigative Dermatology.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Analysis of Mitochondrial Respiratory Chain Complexes in Cultured Human Cells using Blue Native Polyacrylamide Gel Electrophoresis and Immunoblotting

Konovalova, S., helmikuuta 2019, julkaisussa : Journal of Visualized Experiments. 144, 7 Sivumäärä, 59269.

Open access
Tiedosto

An Animal Model of Cutaneous Cyst Development Enables the Identification of Three Quantitative Trait Loci, Including the Homologue of a Human Locus (TRICY1)

Cosgarea, I., Koelsch, B., Fischer, C., Griewank, K. G., van den Berg, L., Kutritz, A., Schadendorf, D. & Kindler-Röhrborn, A., lokakuuta 2019, julkaisussa : Journal of Investigative Dermatology. 139, 10, s. 2235-2238 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinen

A Virus-Mimicking pH-Responsive Acetalated Dextran-Based Membrane-Active Polymeric Nanoparticle for Intracellular Delivery of Antitumor Therapeutics

Wannasarit, S., Wang, S., Figueiredo, P., Trujillo Olvera, C. X., Eburnea, F., Simón-Gracia, L., Correia, A., Ding, Y., Teesalu, T., Liu, D., Wiwattanapatapee, R., Santos, H. A. & Li, W., 20 syyskuuta 2019, julkaisussa : Advanced Functional Materials. 14 Sivumäärä, 1905352.

Aktiviteetit 1996 2019

HiLIFE Symposium: Exploring Cellular Complexity by Cryo-EM

Juha Huiskonen (Puheenjohtaja)
28 helmikuuta 2019