• PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2), A2019

    HELSINGIN YLIOPISTO

    Suomi

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 1979 2016

  • 62 Artikkeli
  • 4 Katsausartikkeli
  • 1 Kirja
  • 1 Kirjan luku tai artikkeli

Application of the European Test of Olfactory Capabilities in patients with olfactory impairment

Joussain, P., Bessy, M., Faure, F., Bellil, D., Landis, B. N., Hugentobler, M., Tuorila, H., Mustonen, S., Vento, S., Delphin-Combe, F., Krolak-Salmon, P., Rouby, C. & Bensafi, M., 2016, julkaisussa : European Archives of Oto-Rhino-Laryngology. 273, 2, s. 381-390 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Huomenna syödään hyönteisruokaa – vai syödäänkö? Hyvä ravintoarvo ei auta, jos hyönteistuotteet eivät miellytä kuluttajaa

Mutanen, M. & Tuorila, H., 2016, julkaisussa : Duodecim. 132, 13-14, s. 1205-1207 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Open access
Tiedosto

Preliminary investigation on the influence of heat treatment and storage time on the aroma of faba beans (Vicia faba)

Ramos Diaz, J., Suvanto, S., Forsten, E. & Seppä, L., huhtikuuta 2016, julkaisussa : Catedra Villarreal. 4, 1, s. 11-24 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Expectations and experiences of institutional foods among Finnish male conscripts

Tuorila, H., Peränen, K., Uutela, A. & Jallinoja, P., 2015, julkaisussa : Food Quality and Preference. 43, s. 141-144 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

From sensory evaluation to sensory and consumer research of food: An autobiographical perspective

Tuorila, H., 2015, julkaisussa : Food Quality and Preference. 40, Part B, s. 255-262 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit 1988 2012

  • 4 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 4 Tiedelehden toimittaja

Maataloustieteen Päivät 2012

Laila Seppä (Puhuja: esitelmän pitäjä)
10 tammikuuta 201211 tammikuuta 2012

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Ammattilaisseminaari

Laila Seppä (Puhuja: esitelmän pitäjä)
25 lokakuuta 2012

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Aistinvarainen arviointi laadunvarmistuksessa ja tuotekehityksessä

Laila Seppä (Puhuja: esitelmän pitäjä)
3 helmikuuta 2011

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

31. HEDELMÄN- JA MARJANVILJELYN TALVILUENTOPÄIVÄT 14.–16.3.2011

Laila Seppä (Puhuja: esitelmän pitäjä)
14 maaliskuuta 201116 maaliskuuta 2011

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Chemosensory perception. (Lehti)

Hely Tuorila (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
2007 → …

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja