Organisaation profiili

Yksikön profiili

Oppilaitosten on pystyttävä vastaavaan muuttuvan yhteiskunnan, yhä moninaisempien oppilasryhmien ja uudistuvien oppimisympäristöjen asettamiin haasteisiin. Kasvatus- ja opetusalan johtajuuden tutkimus- ja koulutusryhmä KAJO tekee tutkimusta kasvatus- ja opetusalan johtajuuden kehittämisen tueksi. Ryhmä koostuu tutkijoista ja kouluttajista, joilla on yhteiset tavoitteet kasvatus- ja opetusalan johtajuuden kehittämisessä.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Henkilöt

Projektit

Julkaisut

Johtajuuden diskurssit varhaiskasvatuksessa - valta ja vastuu johtajuuden jäsentäjinä

Fonsén, E., Varpanen, J., Kupila, P. & Liinamaa, T., 2021, (Hyväksytty/In press) julkaisussa : Sosiologia.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Finnish Basic Education Principals’ Reflections of Diversity in Their School Communities

Lipiäinen, T., Jantunen, A. & Kallioniemi, A., 6 tammikuuta 2020, s. 114. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteri

Open access

Principals in the Center of Diversity: Effects of Societal and Cultural Changes in Finnish Education

Jantunen, A., Lipiäinen, T. & Kallioniemi, A., 20 huhtikuuta 2020. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiesitys

Open access

Sustainable Pedagogical Leadership in Finnish Early Childhood Education (ECE): An evaluation by ECE professionals

Julkaisun otsikon käännös: Kestävä pedagoginen johtajuus varhaiskasvatuksessa : - varhaiskasvatuksen ammattilaisten arvioimanaFonsén, E. & Soukainen, U., maaliskuuta 2020, julkaisussa : Early Childhood Education Journal. 48, 2, s. 213-222 10 Sivumäärä