Julkaisut 1994 2020

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2013

Probiotics in cheese

Varmanen, P. K. & Savijoki, K., 2013, Cheese Ripening: Quality, Safety and Health Aspects. Randazzo, C. L., Caggia, C. & Neviani, E. (toim.). Nova Science Publishers, s. 215-224 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2011

Responses of Lactic Acid Bacteria to Heat Stress

Varmanen, P. K. & Savijoki, K., 2011, Stress Responses of Lactic Acid Bacteria. Tsakalidou, E. & Papadimitriou, K. (toim.). New York: Springer, s. 55-66 (Food Microbiology and Food Safety).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu