Organisaation profiili

Yksikön profiili

Eläinten hyvinvoinnin tutkimuskeskus on eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia tutkivien monitieteellinen asiantuntijayhteisö. Tutkijoiden taustat ovat eläinlääketieteen lisäksi mm. biologiassa, kotieläintieteessä ja kognitiotieteissä sekä maatalousteknologiassa. Keskus perustettiin sateenvarjomaiseksi organisaatioksi vuonna 2003, ja varjon alla työskentelee parikymmentä tutkijaa, joista puolet ovat jatko-opiskelijoita.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Projektit

Julkaisut

Evaluation of criminal sanctions concerning violations of cattle and pig welfare

Väärikkälä, S., Koskela, T., Hänninen, L. & Nevas, M., 16 huhtikuuta 2020, (Hyväksytty/In press) julkaisussa : Animals.

Open access

Inhibitory control – Important trait for explosive detection performance in police dogs?

Tiira, K., Tikkanen, A. & Vainio, O., 2020, julkaisussa : Applied Animal Behaviour Science. 224, 224:104942.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Investigation of the effects of vatinoxan on somatic and visceral antinociceptive efficacy of medetomidine in dogs

Huuskonen, V., Restitutti, F., Honkavaara, J. M., Raekallio, M. R., Männikkö, S., Scheinin, M. & Vainio, O. M., huhtikuuta 2020, julkaisussa : American Journal of Veterinary Research. 81, 4, s. 299-308 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Process and follow-up of rehoming in laboratory Beagles

Norring, M. & Hänninen, L., 22 toukokuuta 2020, (Hyväksytty/In press) julkaisussa : ATLA.

Aktiviteetit

Kooste kuiviketutkimuksessa tehdystä käyttäytymisseurannasta

Laura Hänninen (Puhuja)
11 helmikuuta 2020