Julkaisut 1986 2019

Suodatin
Kirja
2018

Osuustoiminta oppimismallina yrittäjyyteen: opas opiskelijoiden osuuskuntien perustamiseen ja niiden toiminnan kehittämiseen

Troberg, E. I. & Hytinkoski, P. A., 22 maaliskuuta 2018, [Helsinki]: Osuustoimintakeskus Pellervo. 107 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

Open access
Tiedosto

Yrittäjyyskasvatus osana oppilaitosten innovaatiotoimintaa: SHAKE – innovaatiokokeilujen uusi malli.

Kantanen, M. (toim.), Hytinkoski, P. A. (toim.) & Wickström, M. (toim.), 2018, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. 76 Sivumäärä (XAMK kehittää; nro 43)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

Open access
2017

Co-operative Studies in Education Curricula: New Forms of Learning and Teaching

Henry, H. (toim.), Hytinkoski, P. (toim.) & Klen, T. (toim.), 2017, 300 toim. Mikkeli: Ruralia-instituutti. 143 Sivumäärä (Publications/University of Helsinki Ruralia Institute; nro 35)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Open access

Principles of European Cooperative Law: Principles, Commentaries and National Reports

Fajardo, G., Fici, A., Henry, H. C. K., Hiez, D., Meira, D., Muncner, H-H. & Snaith, I., 2017, Cambridge: Intersentia. 721 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

2016

Parasta ruokaa - hyvää elämää: visio tulevaisuuden ruokajärjestelmästä

Haaranen, T., Hagelberg, E., Heinonen, S., Helenius, J. P., Joona, J., Koppelmäki, K., Lindström, K., Mattila, H., Mattila, T. J., Nikkilä, L-E., Tapio-Biström, M-L. & Veistola, T., 29 maaliskuuta 2016, Ruokavisio group. 14 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaYleistajuinen

Open access
Tiedosto

Työtä luonnon parissa - maatilan ympäristönhoito ja ekologinien infrastruktuuri

Piirainen, A., 29 tammikuuta 2016, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 63 Sivumäärä ( Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nro 155)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

2015

Turvallinen kasvistuote: Opas riskinarviointiin ja tuoteturvallisuuden hallintaan kasvisten alkutuotannossa

Piirainen, A. K., Tuominen, S. R. H., Lehesvaara, M., Seppäläinen, S. & Taulavuori, T., 29 kesäkuuta 2015, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 142 Sivumäärä ( Raportteja; nro 152)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

2012

HeVi-tuottajan GLOBAL G.A.P. - opas

Rautio, E. (toim.), Piirainen, A. K. (toim.) & Lassheikki, K. (toim.), tammikuuta 2012, 149 Sivumäärä (Puutarhaliiton julkaisuja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

Luonnonmukainen maatalous

Rajala, J. A., Mynttinen, R. A., Schepel, I., Koskimies, H., Piirainen, A., Leskinen, M., Roiha, U., Suokas, B., Dredge, K., Koikkalainen, K., Kottila, M-R., Terhemaa, P. & Heinonen, S., 2012, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 494 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinen

Open access
2005

Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja

Rajala, J. A., 2005, Mikkeli: Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli. 105 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

Luomuviljelyn suunnittelu Työohjeita

Rajala, J. A., Asikainen, A., Auranen, J. & Neuvonen, E., 2005, Mikkeli: Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli. 244 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen